Asunto A 51

109,5 m², 4h+k+s, 12 / 12 kerros

ALUSTAVA VARAUS

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Upea ylimmän kerroksen koti

Kolmeen ilmansuuntaan näköalat ja koko asunnon levyinen lasitettu parveke Saimaalle ovat tämän asunnon herkkua. Moderni avokeittiö ja olohuone ovat yhtenäistä valoisaa tilaa. Kolme makuuhuonetta; päämakuuhuoneessa oma parveke ja vaatehuone. Saunaosasto kahdella suihkulla ja eteisen erillis-wc tuovat sujuvuutta arkeen. Tähän asuntoon tehdyt sisustusvalinnat löydät alta Asiakirjat- osiosta.

Kuvakarusellin alussa olevat kuvat esittelyasunnosta. Tämän asunnon kuvat karusellin lopussa.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 109,5 m²
Asuntotyyppi 4h+k+s
Kerros 12 / 12
Asunnon numero A 51
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 549 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 164 700 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 384 300 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 272,30 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 728,25 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 350,40 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,20 €/m²
Lappeenrannan Majakka
Lappeenrannan Majakka

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Lappeenrannan Majakka
Osoite Laivastokatu 3, 53900, Lappeenranta
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 52
Tontti Oma
Lappeenrannan Majakka

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään