Asunto A 48

101 m², 3h+k+s, 11 / 12 kerros

Kaksikerroksinen kolmio huippunäkymin

Uniikissa 11. ja 12. kerroksen kolmiossa alakerta on yhtä avonaista tilaa. Olohuone jatkuu kesällä koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Eteisen yhteydessä on kakkoskylpyhuone. Yläkerrassa on saunaosasto, josta pääset helposti vilvoittelemaan hulppeiden näköalojen ääreen parvekkeelle. Samoin 12. kerroksessa on kaksi makuuhuonetta, joissa kummassakin on oma vaatehuone. Tähän asuntoon tehdyt sisustusvalinnat löydät alta Asiakirjat- osiosta.

Kuvakarusellissa on valokuvia tästä asunnosta tyhjänä ja esittelyasunnoksi kalustettuna.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely.

Pinta-ala 101 m²
Asuntotyyppi 3h+k+s
Kerros 11 / 12
Asunnon numero A 48
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 449 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 106 700 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 342 300 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 242,54 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 539,37 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 303,00 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,00 €/m²
Lappeenrannan Majakka
Lappeenrannan Majakka

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Lappeenrannan Majakka
Osoite Laivastokatu 3, 53900, Lappeenranta
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 52
Tontti Oma
Lappeenrannan Majakka

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään