Asunto A 46

45 m², 2h+kt+s, 11 / 12 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

11. kerroksen kulmakaksio

Tässä valoisassa kodissa avokeittiö ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan. Lasitetulla parvekkeella voit nauttia aamukahvit ja ihailla Saimaan vaihtuvaa maisemaa. Arjen mukavuuksia ovat oma sauna ja eteisen yhteydessä oleva liukuovellinen säilytyskaluste.

Seuraava esittelyaika

Maanantai 1.3.2021 klo 16.00 - 18.00

Tervetuloa tututumaan Majakkaan valmistuneeseen esittelyasuntoon ja näkymiin. Varaa yksityinen esittelyaika maanantaille 1.3. klo 16-18, sinulle sopivaan aikaan etukäteen p. 040 767 3062/Jarkko Keränen.

Pinta-ala 45 m²
Asuntotyyppi 2h+kt+s
Kerros 11 / 12
Asunnon numero A 46
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 212 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 63 600 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 148 400 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 105,15 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 667,38 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 144,00 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,20 €/m²
Lappeenrannan Majakka
Lappeenrannan Majakka

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Lappeenrannan Majakka
Osoite Laivastokatu 3, 53900, Lappeenranta
Valmistuminen (arvio) 17.3.2021
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 52
Tontti Oma
Lappeenrannan Majakka

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään