Asunto A 19

78,5 m², 3h+k+s, 5 / 12 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Järven puoleinen kolmio

Tässä tilavassa kulmakolmiossa on moderni avokeittiö, johon saa hyvin sovitettua kunnon ruokapöydän. Olohuoneesta on ja kulku koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle, josta voit ihailla Saimaan vaihtuvaa maisemaa. Molemmissa makuuhuoneissa hyvin säilytystilaa. Arjen mukavuuksia ovat oma sauna ja eteisen yhteydessä oleva liukuovellinen vaatesäilytys ja erillis-WC.

Seuraava esittelyaika

Tiistai 20.10.2020 klo 16.00 - 18.00

Tervetuloa tututumaan Majakkaan valmistuneeseen esittelyasuntoon ja näkymiin. Sovi aika yksityisesittelyyn tiistaina 20.10. asuntomyyjämme kanssa p. 040 767 3062.

Pinta-ala 78,5 m²
Asuntotyyppi 3h+k+s
Kerros 5 / 12
Asunnon numero A 19
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 318 200 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 95 460 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 222 740 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 157,83 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 001,69 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 251,20 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,20 €/m²
Lappeenrannan Majakka
Lappeenrannan Majakka

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Lappeenrannan Majakka
Osoite Laivastokatu 3, 53900, Lappeenranta
Valmistumisaika (arvio) Alkuvuosi 2021
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 52
Tontti Oma
Lappeenrannan Majakka

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään