Lappeenrannan Majakka

Uniikki kaksikerroksinen kolmio Saimaan rannalla

Mikä maisema parvekkeilta avautuukaan! As. Oy Lappeenrannan Majakassa on vapaana upea kaksikerroksinen koti 11-12 kerroksissa. Aamukahvit nautit alakerran lasitetuulla parvekkeella järvinäkymiä ihaillen. Yläkerrassa sijaitsevasta saunasta voit siirtyä koko asunnon levyiselle parvekkeelle vilvoittelemaan!

Kotioven ulkopuolella odottavat monipuoliset liikunta- ja ulkoilumaastot ja palvelutkin löytyvät kävelymatkan päästä. Pala parasta Saimaata on läsnä jokaisessa päivässä.

Kuvakarusellin kuvat ovat tästä asunnosta.

1 / 52 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala101 m²

Velaton hinta449 000 €

OsoiteLaivastokatu 3, 53900, Lappeenranta

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Lappeenrannan Majakka

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja yleisesittelyihtä. Sovi oma esittely asuntomyyjän kanssa 0800 162 162.

Asunnot

Toteuta unelmasi kodista Saimaan maisemissa!

As. Oy Lappeenrannan Majakka on kotikulmiensa valovoimainen katseenkääntäjä. Majakkaan on valmistunut 52 kotia, joista vapaana enää tämä tilava kahden kerroksen kolmio. 

Kodin asuinneliöt jatkuvat asunnon kummassakin kerroksessa koko asunnon levyisille lasitetuille parvekkeelle! Täältä voit kesäisin ihailla Saimaan sineä ja talvisin valkoisena siintävää horisonttia. Istahda mukavimpaan parveketuoliisi ja rauhoitu aavan Saimaan äärellä, Lappeenrannan ehkä upeimmalla näköalapaikalla. 

Viereisen kuvakarusellin kuvat ovat tästä asunnosta.

Saimaa viehättää vuoden ympäri

Majakassa parvekkeeltasi avautuu sinisenä kimalteleva aava Saimaa. Puhdas järviluonto hurmaa kauneudellaan kaikkina vuodenaikoina tarjoten mukavaa ajanvietettä. Kesällä järvellä veneillään ja kalastellaan, uidaan ja otetaan aurinkoa. Talvella Saimaa on kuin luotu kävelyretkiä, pilkkireissuja ja hiihtämistä varten.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Hyvin suunniteltua arkea

Majakan suunnittelun lähtökohtana on helppo ja toimiva arki. Moderni KONE Residential Flow -kulunhallintajärjestelmä avaa ulko-ovet ja tilaa sinulle hissin valmiiksi – kotiintulo ei ole koskaan ollut näin mukavaa. Sisääntulokerroksessa on kätevä kuraeteinen likaisten kumisaappaiden ja koirakavereiden tassujen puhdistamiseen. Taloyhtiön jokaisella autopaikalla on sähköauton latausmahdollisuus ja lämmityspistoke, joita voi ohjata mobiililaitteella. Sprinklerijärjestelmä tuo tornitaloasumiseen lisättyä turvaa.

 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja