Lappeenrannan Majakka

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Varmista nyt oma maisemasi Saimaalle!

Mikä maisema parvekkeelta avautuukaan! As. Oy Lappeenrannan Majakka on jo kohonnut 12. kerroksen harjakorkeuteensa Saimaan järvimaisemien ääressä. Täällä nautit aamukahvit kimmeltäviä näkymiä ihaillen. Kotioven ulkopuolella odottaa viehättävän vehreä ympäristö ja palvelutkin löytyvät kävelymatkan päästä. Ympäristö huomioidaan myös rakentamisen ympäristötehokkailla ratkaisuilla. Majakan kodit ovat moderneja ja hyvin varusteltuja. Jokaisessa kodissa on oma sauna ja lasitettu parveke. Mitä et täältä löydä, sitä et hyvään arkeen tarvitse.

Tervetuloa tututumaan Majakkaan juuri valmistuneeseen esittelyasuntoon ja upeisiin näkymiin. Sovi aika yksityisesittelyyn asuntomyyjämme kanssa p. 040 767 3062.

26 / 52 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 4h

Pinta-ala44 - 132 m²

Velaton hinta178 000 - 669 000 €

OsoiteLaivastokatu 3, 53900, Lappeenranta

TonttiOma

Valmistuminen 30.4.2021 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Lappeenrannan Majakka

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

As. Oy Lappeenrannan Majakasta tulee kotikulmiensa valovoimainen katseenkääntäjä. Majakkaan rakentuu 52 kotia, joiden koot vaihtelevat kätevistä kaksioista tilaviin neljän huoneen koteihin. Suuri osa kodeista on kulma-asuntoja, joten luonnonvalo paistaa sisään useasta eri ilmansuunnasta luoden kotiin valoisan yleistunnelman. Kaikissa kodeissa on oma sauna ja kaksiota suuremmissa kodeissa myös erillis-wc. Lisäksi kodeissa on reilusti säilytystilaa niin eteisessä kuin makuuhuoneissakin.

Kodin asuinneliöt jatkuvat tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jolta voi kesäisin ihailla Saimaan sineä ja talvisin valkoisena siintävää horisonttia. Istahda mukavimpaan parveketuoliisi ja rauhoitu aavan Saimaan äärellä, Lappeenrannan ehkä upeimmalla näköalapaikalla.

Saimaa viehättää vuoden ympäri

Majakassa parvekkeeltasi avautuu sinisenä kimalteleva aava Saimaa. Puhdas järviluonto hurmaa kauneudellaan kaikkina vuodenaikoina tarjoten mukavaa ajanvietettä. Kesällä järvellä veneillään ja kalastellaan, uidaan ja otetaan aurinkoa. Talvella Saimaa on kuin luotu kävelyretkiä, pilkkireissuja ja hiihtämistä varten.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Hyvin suunniteltua arkea

Majakan suunnittelun lähtökohtana on helppo ja toimiva arki. Moderni KONE Residential Flow -kulunhallintajärjestelmä avaa ulko-ovet ja tilaa sinulle hissin valmiiksi – kotiintulo ei ole koskaan ollut näin mukavaa. Sisääntulokerroksessa on kätevä kuraeteinen likaisten kumisaappaiden ja koirakavereiden tassujen puhdistamiseen. Taloyhtiön jokaisella autopaikalla on sähköauton latausmahdollisuus ja lämmityspistoke, joita voi ohjata mobiililaitteella. Sprinklerijärjestelmä tuo tornitaloasumiseen lisättyä turvaa.

 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja