Lappeenrannan Majakka

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Majakan kodit Saimaan rannalla

Mikä maisema parvekkeelta avautuukaan! As. Oy Lappeenrannan Majakassa on vapaana vielä muutama koti. Aamukahvit pääsee nauttimaan järvinäkymiä ihaillen. Kotioven ulkopuolella odottavat liikunta- ja ulkoilumaastot ja palvelutkin löytyvät kävelymatkan päästä. Ympäristö on huomioitu myös rakentamisen ympäristötehokkailla ratkaisuilla. Majakan kodit ovat moderneja ja hyvin varusteltuja. Jokaisessa kodissa on oma sauna ja lasitettu parveke. Mitä et täältä löydä, sitä et hyvään arkeen tarvitse.

3 / 52 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h, 4h

Pinta-ala101 - 132 m²

Velaton hinta489 000 - 669 000 €

OsoiteLaivastokatu 3, 53900, Lappeenranta

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Lappeenrannan Majakka

Seuraava esittelyaika

Maanantai 27.9.2021
klo 14.00 - 15.00

Tervetuloa tutustumaan muuttovalmiiseen Majakkaan maanantaina 27.9. klo 14-15. Paikalla esittelemässä Venla Anttila puh 050 328 2201.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

As. Oy Lappeenrannan Majakka on kotikulmiensa valovoimainen katseenkääntäjä. Majakkaan on valmistunut 52 kotia, joiden koot vaihtelevat kätevistä kaksioista tilaviin neljän huoneen koteihin. Suuri osa kodeista on kulma-asuntoja, joten luonnonvalo paistaa sisään useasta eri ilmansuunnasta luoden kotiin valoisan yleistunnelman. Kaikissa kodeissa on oma sauna ja kaksiota suuremmissa kodeissa myös erillis-wc. Lisäksi kodeissa on reilusti säilytystilaa niin eteisessä kuin makuuhuoneissakin.

Kodin asuinneliöt jatkuvat tilavalle lasitetulle parvekkeelle, jolta voi kesäisin ihailla Saimaan sineä ja talvisin valkoisena siintävää horisonttia. Istahda mukavimpaan parveketuoliisi ja rauhoitu aavan Saimaan äärellä, Lappeenrannan ehkä upeimmalla näköalapaikalla.

Saimaa viehättää vuoden ympäri

Majakassa parvekkeeltasi avautuu sinisenä kimalteleva aava Saimaa. Puhdas järviluonto hurmaa kauneudellaan kaikkina vuodenaikoina tarjoten mukavaa ajanvietettä. Kesällä järvellä veneillään ja kalastellaan, uidaan ja otetaan aurinkoa. Talvella Saimaa on kuin luotu kävelyretkiä, pilkkireissuja ja hiihtämistä varten.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Hyvin suunniteltua arkea

Majakan suunnittelun lähtökohtana on helppo ja toimiva arki. Moderni KONE Residential Flow -kulunhallintajärjestelmä avaa ulko-ovet ja tilaa sinulle hissin valmiiksi – kotiintulo ei ole koskaan ollut näin mukavaa. Sisääntulokerroksessa on kätevä kuraeteinen likaisten kumisaappaiden ja koirakavereiden tassujen puhdistamiseen. Taloyhtiön jokaisella autopaikalla on sähköauton latausmahdollisuus ja lämmityspistoke, joita voi ohjata mobiililaitteella. Sprinklerijärjestelmä tuo tornitaloasumiseen lisättyä turvaa.

 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja