Lahden Kartanonherra

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Koteja Lahden paraatipaikalle

Kartanonherra on uuden Ranta-Kartanon asuinalueen ensimmäinen asuinkohde. Alue yhdistää Lahden keskustan Vesijärven ranta-alueeseen. Ranta-Kartanossa saat kaiken: keskustan palvelut odottavat nurkan takana, mutta kivenheiton päästä löydät myös vehreän Pikku-Vesijärven puiston, jossa on mukavaa hengähtää arjen kiireiden lomassa. Kun haluat asua upouudessa, kauniissa ja toimivassa kodissa lähellä kaikkea, on Kartanonherra valintasi. Toimi heti, enää muutamakoti jäljellä. Sovi oma esittelyaikasi!

0 / 36 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteKyösti Kallion katu 5, 15110, Lahti

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Lahden Kartanonherra

Asunnot

Kartanonherra kohoaa Lahden vanhan linja-autoaseman viereen. Kymmenkerroksinen talo kätkee sisäänsä yhteensä 36 valoisaa kaupunkikotia, joissa nautitaan uniikeista maisemista muun muassa viereiseen Fellmaninpuistoon päin. Kotivalikoima ulottuu 27,5 neliön yksiöstä yli 150-neliöiseen neljän huoneen asuntoon. Vapaana on enää kaksi kaksiota ja upea tilava neljän huoneen koti.

Alueelle on kaavoitettu asuntojen lisäksi liiketiloja. Alueen keskellä, nykyisen Jalkarannantien paikalla, tulee kulkemaan vehreän puistomainen jalankulku- ja pyöräilyväylä keskustasta Pikku-Vesijärven puistoon.

Lue lisää Ranta-Kartanon suunnitelmista Lahden kaupungin sivuilta.

Ranta-Kartano yhdistää Lahden keskustan Vesijärven ranta-alueeseen

Ranta-Kartano sijaitsee Lahden ydinkeskustan ja Vesijärven välissä. Ranta-Kartanosta rakennetaan viihtyisä asuinalue, jonka läpi kulkee puistoreitti keskustasta Pikku-Vesijärven puistoon. 

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja