Asunto A 18

136,5 m², 4h+kt+s, 4 / 4 kerros

Upea koti Kallaveden rannalla

Koko talon päädyn levyisellä lasitetulla terassilla rentoudut järvimaisemissa. Tilavaa olohuonetta hellii valo kahdesta ilmansuunnasta. Kolme hyvän kokoista makuuhuonetta, joista suurimmassa tilava vaatehuone. Saunaosastolta kulku terassille. Arjen kulkua helpottaa kodinhoitotila sekä erillis-WC, jossa suihku.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 136,5 m²
Asuntotyyppi 4h+kt+s
Kerros 4 / 4
Asunnon numero A 18
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 696 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 141 466 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 554 534 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 125,70 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 464,10 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,40 €/m²
Kuopion Aallotar
Kuopion Aallotar

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Kuopion Aallotar
Osoite Sammonkatu 22, 70500, Kuopio
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka C
Asuntoja 42
Tontti Oma
Kuopion Aallotar

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään