Asunto A 09

106,5 m², 4h+kt+s, 2 / 4 kerros

Avara läpitalon asunto

Ruokailutila ja olohuone muodostavat viihtyisän ja valoisan yhdessäolon tilan, josta on kulku lasitetulle järven puoleiselle parvekkeelle. Tilava ikkunallinen sauna ja saunaosasto, johon toimivuutta tuo kaksi suihkua. Kolme tilavaa makuuhuonetta, joissa hyvin säilytystiloja. Eteisen yhteydessä liukuovellinen vaatenaulakko sekä erillis-WC.Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 106,5 m²
Asuntotyyppi 4h+kt+s
Kerros 2 / 4
Asunnon numero A 09
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 441 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 107 332 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 333 668 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 0,00 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 279,05 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 362,10 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,40 €/m²
Kuopion Aallotar
Kuopion Aallotar

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Kuopion Aallotar
Osoite Sammonkatu 22, 70500, Kuopio
Valmistumisaika (arvio) 26.9.2018
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka C
Asuntoja 42
Tontti Oma
Kuopion Aallotar

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään