Kuopion Aallotar

Tervetuloa Kallaveden rannalle

Asunto Oy Kuopion Aallotar tarjoaa asumisen unelmaa ainutlaatuisissa järvimaisemissa Kuopion Maljalahdessa. Porrasmaisesti veden äärelle asettuvissa taloissa löytyy vielä muutamia asuntovaihtoehtoja avarasta kolmiosta hulppeisiin neljän huoneen koteihin. Sovi oma esittelyaikasi!

5 / 42 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h, 4h

Pinta-ala98 - 136 m²

Velaton hinta441 000 - 696 000 €

OsoiteSammonkatu 22, 70500, Kuopio

TonttiOma

Valmistuminen 28.9.2018 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Kuopion Aallotar

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Porrasmaisesti veden äärelle asettuvissa taloissa löytyy vielä muutamia asuntovaihtoehtoja avarasta kolmiosta hulppeisiin neljän huoneen koteihin. Tarvitsetpa sitten tilaa perheelle tai oman työhuoneen kotiin, täällä saat nauttia laadukkaasta varustelusta. Jokaiseen vapaaseen kotiin kuuluu oma sauna ja tilava lasitettu parveke tai terassi.

Kaikki Aallottaren kodit ovat väljiä ja valoisia. Keittiö avautuu luontevasti osaksi olohuonetta muodostaen kodin sosiaalisen elämän sydämen. Aikaa kestävät, skandinaavisen klassiset sisustusmateriaalit kruunavat asumisen nautinnon uudessa kodissa, joka on tehty kestämään arkea vuosikymmeniksi eteenpäin.

Taloyhtiön kellarikerroksessa sijaitsevassa autohallissa on autosi hyvässä suojassa tuulelta ja tuiskeelta. Pihamaata rytmittävät kauniit kivimuurit, huolitellut istutukset, viheralueet sekä oleskelu- ja leikkipaikat. Kahden talon väliin sijoittuva venelaituri sopii luontevasti Aallottaren rentoon henkeen.

Maljalahti on Kuopion sydämessä

Maljalahdessa kaikki on lähellä. Täällä avautuvat maisemat Kallaveden aalloille heti oman kodin pihapiiristä. Kesäinen Kallavesi tarjoaa mahdollisuudet kalastuksesta vesihiihtoon, talvella nautitaan hiihdosta ja luistelusta aurinkoisina pakkaspäivinä.

Kaikki arjen tärkeät palvelut löytyvät lähikortteleista kävely- tai pyöräilymatkan päästä. Koulu, kaupat ja päiväkoti  sijaitsevat kaikki kätevästi vain muutaman sadan metrin etäisyydellä . Kuuluisat herkut voit käydä hakemassa maankuululta Kuopion kaupparotilta tai kauppahallista.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja