Kuopion Aallotar

Tervetuloa Kallaveden rannalle

Kuopion Aallotar tarjoaa asumisen unelmaa ainutlaatuisissa järvimaisemissa Kuopion Maljalahdessa. Porrasmaisesti veden äärelle asettuvissa taloissa on vapaana enään kaksi upeaa neljän huoneen kotia. Sovi oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan Aallottareen ja maisemiin yli talvisen Kallaveden!

1 / 42 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana4h

Pinta-ala136 m²

Velaton hinta696 000 €

OsoiteSammonkatu 22, 70500, Kuopio

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Kuopion Aallotar

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

Porrasmaisesti veden äärelle asettuvissa taloissa löytyy kaksi eri kokoista neljän huoneen kotia. Tarvitsetpa sitten tilaa perheelle tai oman työhuoneen kotiin, täällä saat nauttia tilan tunnusta ja laadukkaasta varustelusta. Kummmassakin vapaassa kodissa on oma saunaosasto ja lasitettu parveke.

Aallottaren kodit ovat väljiä ja valoisia. Keittiö avautuu luontevasti osaksi olohuonetta muodostaen kodin sosiaalisen elämän sydämen. Aikaa kestävät, skandinaavisen klassiset sisustusmateriaalit kruunavat asumisen nautinnon uudessa kodissa, joka on tehty kestämään arkea vuosikymmeniksi eteenpäin.

Taloyhtiön kellarikerroksessa sijaitsevassa autohallissa on autosi hyvässä suojassa tuulelta ja tuiskeelta. Pihamaata rytmittävät kauniit kivimuurit, huolitellut istutukset, viheralueet sekä oleskelu- ja leikkipaikat. Kahden talon väliin sijoittuva venelaituri sopii luontevasti Aallottaren rentoon henkeen.

Maljalahti on Kuopion sydämessä

Maljalahdessa kaikki on lähellä. Täällä avautuvat maisemat Kallaveden aalloille heti oman kodin pihapiiristä. Kesäinen Kallavesi tarjoaa mahdollisuudet kalastuksesta vesihiihtoon, talvella nautitaan hiihdosta ja luistelusta aurinkoisina pakkaspäivinä.

Kaikki arjen tärkeät palvelut löytyvät lähikortteleista kävely- tai pyöräilymatkan päästä. Koulu, kaupat ja päiväkoti  sijaitsevat kaikki kätevästi vain muutaman sadan metrin etäisyydellä . Kuuluisat herkut voit käydä hakemassa maankuululta Kuopion kaupparotilta tai kauppahallista.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja