Asunto E 16

67 m², 3H+K+S, 3 / 8 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Kolmannen kerroksen tilava kulmakolmio

Upea ja tilava kulmakolmio toimivalla asuntopohjalla. Asunnon ikkunoista avautuvat näkymät kahteen ilmansuuntaan, itään ja etelään. Keittiötila ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan, josta on käynti lasitetulle parvekkeelle. Asunnosta löytyy oma ikkunallinen sauna, vaatehuone, kylpyhuone sekä erillis-wc, mikä helpottaa arkea useamman asukkaan talouksissa. Eteisessä ja toisessa makuuhuoneessa on liukuovelliset säilytysjärjestelmät.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 67 m²
Asuntotyyppi 3H+K+S
Kerros 3 / 8
Asunnon numero E 16
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 309 800 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 92 940 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 216 860 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 165,12 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 950,78 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 288,10 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,30 €/m²
Kuopion Kiuru
Kuopion Kiuru

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Kuopion Kiuru
Osoite Opistokuja 24, 70200, Kuopio
Valmistuminen (arvio) 12.1.2023
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 53
Tontti Oma
Kuopion Kiuru

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään