Kuopion Kiuru

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Puijonkuppeen ensimmäiset kodit

Puijonkuppee on täysin uusi asuinalue yhdellä Kuopion parhaista paikoista, vain kävelymatkan päässä keskustasta. Vanha Savonian kampus väistyy nykyaikaisten asuinrakennusten tieltä tehden tilaa uudelle elämälle vanhalla tutulla paikalla. Ensimmäisenä asuinalueelle rakennetaan Kevääksi nimetty korttelipiha ja As. Oy Kuopion Kiurun kodit. Täällä jokainen nurkka ja neliö on suunniteltu vastaamaan arjen vaatimuksiin, toimimaan nyt ja aina. Joten antaa menneiden talvien vaan väistyä – tästä se uusi elämä alkaa. Kuvat: Rouhiainen Móricz Arkkitehdit Oy

38 / 53 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h, 5h

Pinta-ala29 - 114 m²

Velaton hinta147 900 - 573 800 €

OsoiteOpistokuja 24, 70200, Kuopio

TonttiOma

Valmistuminen loppuvuosi 2022, Ennakkomarkkinoinnissa

TaloyhtiöAs. Oy Kuopion Kiuru

Asunnot

Kahdeksan kerrosta korkeassa Kuopion Kiurussa on yhteensä 53 kotia, joiden joukosta löytyy sopiva tilaratkaisu jokaiselle. On käteviä alkovillisia yksiöitä opiskelijoille, toimivia kaksioita kotona työskenteleville, erilaisia kolmen huoneen koteja pariskunnille ja uniikkeja neljän huoneen koteja vaativiinkin arjen tarpeisiin. Talon suurimmissa asunnoissa on erillis-WC:t ja oma sauna löytyy muutamien kaksioiden lisäksi jokaisesta kolmen ja neljän huoneen kodista.

Kiurun kodeissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto ja vesikiertoinen lattialämmitys. Koska asunnoissa ei ole pattereita, ovat niiden ikkunat tavallista korkeampia. Jokaisessa kodissa on myös lasitettu parveke. Talon eteläisellä sivulla on leveät parvekkeet, jotka aukeavat suojellun kuusiston ääreen. Pohjoispuolen ylimmän kerroksen parvekkeilta taas ihaillaan horisonttiin kohoavaa Puijon tornia.

TULOSSA uusi asuinalue Hatsalaan

Kuopion Hatsalan kaupunginosan Opistotien alueella koittaa pian uusi aikakausi. Alueella toiminut ammattikorkeakoulun toiminta päättyy korvaavien tilojen valmistuessa muualla.

Nyt alueesta suunnitellaan korkeatasoinen asuinalue, joka sijoittuu Hatsalanpuiston kainaloon hyvien kulkuyhteyksien ja kevyenliikenteen väylien äärelle.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Suunniteltu kestävään elämään: RTS-ympäristöluokitus

RTS-ympäristöluokitusta tavoittelemalla teemme Puijonkuppeen elämästä kestävää ja parempaa myös tulevaisuudessa. Asukkaille RTS-ympäristöluokitus tarkoittaa muun muassa energiatehokasta varustelua, parempia asumisen ratkaisuja ja mahdollisuutta elää ekologisemmin. Kun valitset uuden asunnon RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevasta kohteesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta

Savon sydämessä, Kuopion keskellä

Vanhan Savonian paikalle rakentuva Puijonkuppee on siitä erityinen paikka, että vaikka se sijaitsee mukavasti omassa rauhassaan, on sieltä myös lyhyt matka kaikkialle kaupunkiin. Torille muikkuja maistelemaan, Partaselle piirakoita tai kukkoja hakemaan, Valkeiselle haettuja eväitä syömään, Kuopio-halliin palloa potkimaan ja Puijon laduille lykkimään.

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja