Kuopion Kiuru

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Puijonkuppeen ensimmäiset kodit

Puijonkuppee on täysin uusi asuinalue yhdellä Kuopion parhaista paikoista vain kävelymatkan päässä keskustasta. Vanha Savonian kampus on väistynyt nykyaikaisten asuinrakennusten tieltä tehden tilaa uudelle elämälle vanhalla tutulla paikalla. Ensimmäisenä asuinalueelle rakennetaan Kevääksi nimetty korttelipiha ja As. Oy Kuopion Kiurun kodit. Täällä jokainen nurkka ja neliö on suunniteltu vastaamaan arjen vaatimuksiin, toimimaan nyt ja aina.

Kiurusta löydät hyvän valikoiman koteja niin eri kokoisille perheille kuin ensimmäiseksi omaksi asunnoksi. Tutustu valikoimaan ja varaa omasi!

38 / 53 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h, 5h

Pinta-ala29 - 114 m²

Velaton hinta146 800 - 573 800 €

OsoiteOpistokuja 24, 70200, Kuopio

TonttiOma

Valmistuminen 12.1.2023 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Kuopion Kiuru

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Kahdeksan kerrosta korkeassa Kuopion Kiurussa on yhteensä 53 kotia, joiden joukosta löytyy sopiva tilaratkaisu jokaiselle. On käteviä alkovillisia yksiöitä opiskelijoille, toimivia kaksioita kotona työskenteleville, erilaisia kolmen huoneen koteja pariskunnille ja uniikkeja neljän huoneen koteja vaativiinkin arjen tarpeisiin. Talon suurimmissa asunnoissa on erillis-WC:t ja oma sauna löytyy muutamien kaksioiden lisäksi jokaisesta kolmen ja neljän huoneen kodista.

Kiurun kodeissa on huoneistokohtainen ilmanvaihto ja vesikiertoinen lattialämmitys. Koska asunnoissa ei ole pattereita, ovat niiden ikkunat tavallista korkeampia. Jokaisessa kodissa on myös lasitettu parveke. Talon eteläisellä sivulla on leveät parvekkeet, jotka aukeavat suojellun kuusiston ääreen. Pohjoispuolen ylimmän kerroksen parvekkeilta taas ihaillaan horisonttiin kohoavaa Puijon tornia.

Puijonkuppeen uusi asuinalue Hatsalassa

Kuopion Hatsalan kaupunginosan Opistotien alueella koittaa pian uusi aikakausi. Alueella toimineen ammattikorkeakoulun toiminta on siirtynyt muualle.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Suunniteltu kestävään elämään: RTS-ympäristöluokitus

RTS-ympäristöluokitusta tavoittelemalla teemme Puijonkuppeen elämästä kestävää ja parempaa myös tulevaisuudessa. Asukkaille RTS-ympäristöluokitus tarkoittaa muun muassa energiatehokasta varustelua, parempia asumisen ratkaisuja ja mahdollisuutta elää ekologisemmin. Kun valitset uuden asunnon RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevasta kohteesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta

Savon sydämessä, Kuopion keskellä

Vanhan Savonian paikalle rakentuva Puijonkuppee on siitä erityinen paikka, että vaikka se sijaitsee mukavasti omassa rauhassaan, on sieltä myös lyhyt matka kaikkialle kaupunkiin. Torille muikkuja maistelemaan, Partaselle piirakoita tai kukkoja hakemaan, Valkeiselle haettuja eväitä syömään, Kuopio-halliin palloa potkimaan ja Puijon laduille lykkimään.

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja