Asunto A 06

76,5 m², 3-4h+kt, 1 / 5 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Ihastuttava ensimmäisen kerroksen koti

Tässä tilavassa 3–4 huoneen kulma-asunnossa on hyvän arjen elementit kohdillaan. Asuntopohja toimii monenlaiselle kokoonpanoille, pariskunnalle mutta yhtä hyvin perheellekin. Perheen kasvaessa ruokailutilasta voi halutessaan muokata yhden huoneen lisää.

Asunnon tilaratkaisut ovat käytännönläheisiä. Moni arvostaa sitä, että saa eteisessä kengät ja paksut takit siististi piiloon vaatehuoneen oven taakse. Jos asuntoon muuttaa pieniä kurahousukavereita tai kuraisia tassuja, on kätevää, kun kurat pääsee suihkuttamaan pois heti eteisen yhteydessä sijaitsevassa tilavassa kylpyhuoneessa. Kodin aamuruuhkissa helpottaa erillinen wc. Asunnon varsinaisen ytimen muodostaa tilavan saarekkeen rajaaman keittiön ja olohuoneen yhdistelmä. Pitkään tilaan mahtuu hyvin myös reilunkokoinen oleskeluryhmä. Makuuhuoneet on sijoitettu olohuoneen eri puolille. Ruokailutilasta ja toisesta makuuhuoneesta on tunnelmallinen kylänäkymä värikkäiden vanhempien puutalojen suuntaan, lasitetulta parvekkeelta ja sen vieressä samaan suuntaan olevasta makuuhuoneesta taloyhtiön pihalle.

Seuraava esittelyaika

VARAA OMA ESITTELYAIKA. Ota yhteyttä ja sovi oma esittelysi Kuusikulmaan: puh. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi!

Pinta-ala 76,5 m²
Asuntotyyppi 3-4h+kt
Kerros 1 / 5
Asunnon numero A 06
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 249 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 66 935 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 182 065 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 138,78 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 158,78 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 390,15 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 5,10 €/m²
Keravan Kuusikulma
Keravan Kuusikulma

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Keravan Kuusikulma
Osoite Juurakkokatu 64, 04260, Kerava
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B
Asuntoja 48
Tontti Oma
Keravan Kuusikulma

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään