Asunto A 45

87,5 m², 3H+KT+S, 8 / 8 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Päätykolmio järvimaisemin

Ylimmän kahdeksannen kerroksen tilava päätykolmio toimivalla pohjaratkaisulla. Kodin sydän on keittiön ja olohuoneen muodostama yhdessäolon tila, jonka ikkunoista avautuu näkymä Lutakonaukiolle. Olohuoneesta on käynti koko huoneiston levyiselle lasitetulle parvekkeelle. Asunnosta löytyy valtava ikkunallinen vaatehuone, iso kylpyhuone ja erillis-wc, mikä helpottaa arkea useamman asukkaan talouksissa. Oman ikkunallisen saunan löylyistä pääsee nauttimaan milloin itse huvittaa. Eteisessä sekä toisessa makuuhuoneessa on liukuovellinen säilytysjärjestelmä.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittelyaika.

Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 87,5 m²
Asuntotyyppi 3H+KT+S
Kerros 8 / 8
Asunnon numero A 45
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 559 800 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 158 140 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 401 660 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 606,64 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 3 061,80 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 358,75 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,10 €/m²
Jyväskylän Swingi
Jyväskylän Swingi

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Jyväskylän Swingi
Osoite Uno Savolan katu 15, 40100, Jyväskylä
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 45
Tontti Oma
Jyväskylän Swingi

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään