Asunto A 43

79,5 m², 3H+KT+S, 8 / 8 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Päätykolmio järvimaisemin

Kolmen huoneen upea ja tilava ylimmän kahdeksannen kerroksen päätykolmio. Asunnon oleskelutila jakautuu luontevasti olohuoneeseen ja keittiöön, josta on käynti koko huoneiston levyiselle Lutakonaukion suuntaan avautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Asunnosta löytyy oma ikkunallinen sauna, vaatehuone, erillis-wc sekä tilava kylpyhuone. Eteisessä sekä toisessa makuuhuoneessa on liukuovellinen säilytysjärjestelmä.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 8.10.2023 klo 16.00 - 17.00

Tervetuloa Swingin asuntoesittelyyn osoitteeseen Uno Savolan katu 15, 40100 Jyväskylä. Käynti Lutakonaukion puolelta. Asuntomyyjä Anu Lainio/ p. 0504343367 / anu.lainio@skanska.fi Voit varata myös oman esittelyajan.

Pinta-ala 79,5 m²
Asuntotyyppi 3H+KT+S
Kerros 8 / 8
Asunnon numero A 43
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 469 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 103 880 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 365 120 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 460,48 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 783,26 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 325,95 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,10 €/m²
Jyväskylän Swingi
Jyväskylän Swingi

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Jyväskylän Swingi
Osoite Uno Savolan katu 15, 40100, Jyväskylä
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 45
Tontti Oma
Jyväskylän Swingi

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään