Jyväskylän Swingi

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Lutakko tarjoaa parastaan viimeisen kerran

Lutakko on kaupunkiasumisen kiistaton hitti, joka tunnetaan ympäri Suomen. Aivan erityinen paikka, jossa luonto, kaupunki ja oma koti esiintyvät triona rytmikkäässä arjessa. Alueen uniikki luonne tekee siitä niin kovin suositun – maailmassa on vain yksi Lutakko. As. Oy Jyväskylän Swingi on ainutlaatuinen asumisen tilaisuus, jollaista ei tule enää toiste vastaan. Vapaana on yksi kolmen huoneen upea ja tilava läpitalon kolmio ylimmässä kahdeksannessa kerroksessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää muuttovalmiista kodista!

1 / 45 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala79 m²

Velaton hinta469 000 €

OsoiteUno Savolan katu 15, 40100, Jyväskylä

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Jyväskylän Swingi

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 8.10.2023
klo 16.00 - 17.00

Tervetuloa Swingin asuntoesittelyyn osoitteeseen Uno Savolan katu 15, 40100 Jyväskylä. Käynti Lutakonaukion puolelta. Asuntomyyjä Anu Lainio/ p. 0504343367 / anu.lainio@skanska.fi Voit varata myös oman esittelyajan.

Asunnot

Jyväskylän Swingissä on kahdeksan kerrosta ja 45 kotia, joista vapaana yksi saunallinen kolmio. Asunnon suunnittelussa on panostettu arjen toimivuuteen ja hyviin säilytysratkaisuihin. Eteisissä on liukuovellinen säilytyskaluste ja makuuhuoneissa on joko vaatehuone tai liukuovellisen vaatekaappi. Kodissa on kaunis avokeittiö, jossa on myös kätevä keittiösaareke. Asunnossa on oma sauna. 

Kysy lisää vapaista autohalli- ja autokatospaikoista!

Kaupunkielämää veden äärellä

Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue: täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös mm. hotelli, ammattikorkeakoulu ja paljon työpaikkoja. Ravintoloita ja kahviloita on useampi. Lähikauppojakin Lutakosta löytyy kaksin kappalein. Kesäisin Lutakko toimii monien tapahtumien paikkana. Tanssisali Lutakko tarjoaa livemusiikkia ympäri vuoden. Satamasta pääsee järviristeilylle tai saunalautan kyytiin. Juoksulenkki tai rauhallinen sunnuntaikävely rantaraitilla tuo energiaa arkeen vuodenajasta riippumatta – löytyypä Lutakosta kaikenikäisille sopiva sisäliikuntapuistokin.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Yksityiskohdat monimuotoiseen elämään

Asuntojen suunnittelussa on panostettu erityisesti säilytysratkaisuihin. Esimerkiksi yksiöiden alkoveissa on kiinteät yläkaapit, jotka jättävät lattiatilaa vapaaksi ja helpottavat sisustamista. Kaikkien asuntojen eteisissä on liukuovet, ja pohjaratkaisun mukaan niissä on joko vaatehuoneet tai vaatekaapit. Kodeissa on avokeittiöt ja suurimmissa myös keittiösaarekkeet. Isoimmissa kaksioissa ja kolmiossa on oma sauna. Kotien näkymät avautuvat sisäpihalle ja Lutakonaukiolle, jossa järjestetään tapahtumia ympäri vuoden. Asunnoissa on myös vakiona 100 megan laajakaistayhteys, mikä tehostaa esimerkiksi etätöiden tekoa.

Tilaa elämälle

Taloyhtiössä on laadukkaat yhteiset tilat asukkaille. Ulkovälinevarastoa voi myös käyttää kerhohuoneena, ja sinne tuodaan kaksi kuntopyörää asukkaiden käyttöön. Arkea helpottamaan ulkovälinevarastoon sijoitetaan pyörien huolto- ja pesupiste. Yhden sisäänkäynnin luona on myös yhteinen kuraeteinen, jossa voi puhdistaa esimerkiksi harrastusvälineet ennen kotiin saapumista. Suuri puistomainen sisäpiha tarjoaa rauhaa, mutta myös harrastusmahdollisuuksia esimerkiksi oman petankkikentän äärellä.

Yhtiön pysäköintipaikat sijaitsevat korttelin yhteisessä parkkihallissa pihakannen alla. Swingin asukkaille varatut 23 paikkaa toimivat vuorottaispysäköintimallilla, eli pysäköidä voi mihin tahansa yhtiön vapaaseen paikkaan. Autopaikoista osa on varustettu myös sähköauton latauspisteellä.

Oma pala rakasta Jyväskylää

Omalla tontilla, tottakai. Swingi on rakennettu omalle tontille Jyväskylän sykkivään sydämeen. Kun taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla, on yhteinen sijoitus turvattu eikä asukkaiden tarvitse maksaa erillisiä vuokravastikkeita. Lutakko on mitä mainioimmalla sijainnilla. Jyväskylän matkakeskus on muutaman minuutin kävelymatkan päässä Lutakosta, keskusta vain hieman kauempana. Alueen kevyen liikenteen väylät ovat erinomaiset. Kaupungin sisäinen bussiliikenne kulkee myös läheltä. 

Lue lisää asuinalueesta >

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja