Jyväskylän Swingi

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Tulossa uusia kohteita Lutakkoon

As. Oy Jyväskylän Swingi on Skanskan viimeinen kohde Jyväskylän Lutakossa. Lutakon aukion laitaan tuleva kohde viimeistelee korttelin sekä sulkee sen suojaisan sisäpihan. Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue: täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös muun muassa hotelli, ammattikorkeakoulu ja paljon työpaikkoja.

Tulossa 45 asuntoa

OsoiteUno Savolan katu 15, 40100, Jyväskylä

TonttiOma

Valmistuminen Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Jyväskylän Swingi

Asunnot

Kesäisin Lutakko toimii monien tapahtumien paikkana. Tanssisali Lutakko tarjoaa livemusiikkia ympäri vuoden. Lutakon satamasta pääsee järviristeilylle tai saunalautan kyytiin. Juoksulenkki tai rauhallinen sunnuntaikävely rantaraitilla tuo energiaa arkeen vuodenajasta riippumatta – löytyypä Lutakosta kaikenikäisille sopiva sisäliikuntapuistokin.

Kuva Skanskan edellisestä Lutakon kohteesta Jyväskylän Soinnusta. 

Kaupunkielämää veden äärellä

Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue: täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös muun muassa hotelli, ammattikorkeakoulu ja paljon työpaikkoja. Ravintoloita ja kahviloita on useampi. Lähikauppojakin Lutakosta löytyy kaksin kappalein. Kesäisin Lutakko toimii monien tapahtumien paikkana. Tanssisali Lutakko tarjoaa livemusiikkia ympäri vuoden. Lutakon satamasta pääsee järviristeilylle tai saunalautan kyytiin. Juoksulenkki tai rauhallinen sunnuntaikävely rantaraitilla tuo energiaa arkeen vuodenajasta riippumatta – löytyypä Lutakosta kaikenikäisille sopiva sisäliikuntapuistokin.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja