Jyväskylän Swingi

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Lutakko tarjoaa parastaan viimeisen kerran

Lutakko on kaupunkiasumisen kiistaton hitti, joka tunnetaan ympäri Suomen. Aivan erityinen paikka, jossa luonto, kaupunki ja oma koti esiintyvät triona rytmikkäässä arjessa. Ja juuri alueen uniikki luonne tekee siitä niin kovin suositun – maailmassa kun on vain yksi Lutakko, ja pian sen rakentaminen tulee upeaan päätökseen. As. Oy Jyväskylän Swingi on ainutlaatuinen asumisen tilaisuus, jollaista ei tule enää toiste vastaan. Valitse oma kotisi Lutakonaukion viimeisestä talosta vielä, kun ehdit. Pidämme esittelyitä viereisen taloyhtiön Soinnun esittelyhuoneistoissa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

6 / 45 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala68 - 87 m²

Velaton hinta325 300 - 573 800 €

OsoiteUno Savolan katu 15, 40100, Jyväskylä

TonttiOma

Valmistuminen 25.3.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Jyväskylän Swingi

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely viereisiin yhtiöihin Nuottiin ja Sointuun.

Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan. 

Asunnot

Jyväskylän Swingissä on kahdeksan kerrosta ja 45 kotia, joiden joukosta löytyy yksiöitä, kaksioita sekä tilavia kolmioita. Jokaisen asunnon suunnittelussa on panostettu arjen toimivuuteen ja hyviin säilytystiloihin. Yksiöiden alkoveissa on kätevät yläkaapit, joiden ansiosta kodin säilytysratkaisut eivät vie lattiatilaa. Eteisissä on liukuovelliset säilytyskalusteet ja makuuhuoneissa on asuntopohjasta riippuen vaatehuoneet tai liukuovelliset vaatekaapit. 

Kodeissa on kauniit avokeittiöt, joista suurimmissa on myös kätevät keittiösaarekkeet. Isoimmissa kaksioissa ja jokaisessa kolmiossa on oma sauna. Kaikki talon kolmiot ovat valoisia läpitalon huoneistoja, joissa on asumisen lisäksi hyvin tilaa myös harrastuksille tai kotitoimistolle. Tällaisissa kaupunkikodeissa asuminen sujuu kuin tanssi! 

Kaupunkielämää veden äärellä

Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue: täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös muun muassa hotelli, ammattikorkeakoulu ja paljon työpaikkoja. Ravintoloita ja kahviloita on useampi. Lähikauppojakin Lutakosta löytyy kaksin kappalein. Kesäisin Lutakko toimii monien tapahtumien paikkana. Tanssisali Lutakko tarjoaa livemusiikkia ympäri vuoden. Lutakon satamasta pääsee järviristeilylle tai saunalautan kyytiin. Juoksulenkki tai rauhallinen sunnuntaikävely rantaraitilla tuo energiaa arkeen vuodenajasta riippumatta – löytyypä Lutakosta kaikenikäisille sopiva sisäliikuntapuistokin.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Yksityiskohdat monimuotoiseen elämään

Asuntojen suunnittelussa on panostettu erityisesti säilytysratkaisuihin. Esimerkiksi yksiöiden alkoveissa on kiinteät yläkaapit, jotka jättävät lattiatilaa vapaaksi ja helpottavat sisustamista. Kaikkien asuntojen eteisissä on liukuovet, ja pohjaratkaisun mukaan niissä on joko vaatehuoneet tai vaatekaapit. Kodeissa on avokeittiöt, ja suurimmissa myös keittiösaarekkeet. Isoimmissa kaksioissa ja kolmiossa on oma sauna. Kotien näkymät avautuvat joko sisäpihalle tai Lutakon aukiolle, jossa järjestetään tapahtumia ympäri vuoden. Asunnoissa on myös vakiona 100 megan laajakaistayhteys, mikä tehostaa esimerkiksi etätöiden tekoa.

Elämäntyyli esille

Yhdelle persoonallinen sisustus tarkoittaa oman kädenjäljen näkymistä esineissä, tauluissa ja kalusteissa. Toiselle se voi tarkoittaa runsautta, vahvoja värejä tai persoonallisia yksityiskohtia. Meille se tarkoittaa kodin olevan asujansa näköinen.

Sisustimme yhteistyössä POF Piece Of Furnituren kanssa Jyväskylän Sointuun kaksi hyvin erilaista elämäntapaa esille tuovaa asuntoa. Rouhean rock-henkinen kaksio ja sen vastapainoksi harmonisen elegantti kolmio. Sointu sijaitsee Jyväskylän Lutakossa, joka on elämää kuhiseva asuinalue. Lutakko toimii monien tapahtumien keskipisteenä tarjoten esimerkiksi livemusiikkia ympäri vuoden.

Lue lisää persoonallisen kodin sisustumasisesta täältä ja tule katsomaan koteja sopimalla oma esittely Sointuun.

Tilaa elämälle

Taloyhtiössä on laadukkaat yhteiset tilat asukkaille. Ulkovälinevarastoa voi myös käyttää kerhohuoneena, ja sinne tuodaan kaksi kuntopyörää asukkaiden käyttöön. Arkea helpottamaan ulkovälinevarastoon sijoitetaan pyörien huolto- ja putsauspiste. Yhden sisäänkäynnin luona on myös yhteinen kuraeteinen, jossa voi puhdistaa esimerkiksi harrastusvälineet ennen kotiin saapumista. Suuri puistomainen sisäpiha tarjoaa rauhaa, mutta myös harrastusmahdollisuuksia esimerkiksi oman petankkikentän äärellä.

Yhtiön pysäköintipaikat sijaitsevat korttelin yhteisessä parkkihallissa pihakannen alla. Swingin asukkaille varatut 23 paikkaa toimivat vuorottaispysäköintimallilla, eli pysäköidä voi mihin tahansa yhtiön vapaaseen paikkaan. Autopaikoista osa on varustettu myös sähköauton latauspisteellä.

Oma pala rakasta Jyväskylää

Omalla tontilla, tottakai. Swingi rakennetaan omalle tontille Jyväskylän sykkivään sydämeen. Kun taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla, on yhteinen sijoitus turvattu eikä asukkaiden tarvitse maksaa erillisiä vuokravastikkeita. Lutakko on mitä mainioimmalla sijainnilla. Jyväskylän matkakeskus on muutaman minuutin kävelymatkan päässä Lutakosta, keskusta vain hieman kauempana. Alueen kevyenliikenteen väylät ovat erinomaiset. Myös kaupungin sisäinen bussiliikenne kulkee läheltä. 

Lue lisää asuinalueesta >

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja