Jyväskylän Sointu

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Kodin ja kaupungin sopusointuja – sovi oma esittelysi esittelyhuoneistoon!

Lutakossa soivat kaupunkielämän menevät sävelet ja ympärillä sykkii keskustan rytmi. Täältä löydät laadukkaat ravintolat, kauniit luontomaisemat, mukavat oleskelupaikat ja tapahtumia jokaiseen makuun. Kahdeksankerroksisessa asuintalossa on yhteensä 45 kotia, joissa on huoneita asuntopohjasta riippuen yhdestä kolmeen. Avokeittiö ja kodin oleskelutilat muodostavat yhdessä kodin keskiöön avaran tilan, jossa on mukava viettää aikaa yksin ja yhdessä. Ota yhteyttä ja sovi oma esittelysi Soinnun esittelyhuoneistoon!

4 / 45 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h

Pinta-ala52 - 68 m²

Velaton hinta240 800 - 346 000 €

OsoiteUno Savolan katu 17, 40100, Jyväskylä

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Jyväskylän Sointu

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely.

Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan. 

Asunnot

Eteisen ja makuuhuoneiden kaapistot ovat korkeita ja niissä on käytännölliset lasiliukuovet. Yksiöiden alkovien seinillä on yläkaapit, jotka tuovat kotiin lisää säilytyspaikkoja lattiatilaa kuluttamatta. Mukavan asumisen viimeistelevät laadukkaat sisustusmateriaalit ja niihin täydellisesti sointuvat puuparketit.

Jokaisessa kodissa on ranskalainen tai lasitettu parveke riippuen siitä, kummalle puolelle taloa huoneisto aukeaa. Tyylikkäät ranskalaiset parvekkeet aukeavat rauhallisen sisäpihan puolelle, kun taas lasitetut parvekkeet aukeavat korttelin ulkopuolelle, eläväisen Lutakonaukion ääreen. Lutakonaukion puoleisilla parvekkeilla ihaillaan kaupungin maisemia ja aukiolla järjestettäviä tapahtumia. Korkeimpien kerrosten parvekkeilta näkee aina ydinkeskustaan asti.

Kaupunkielämää veden äärellä

Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue: täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös muun muassa hotelli, ammattikorkeakoulu ja paljon työpaikkoja. Ravintoloita ja kahviloita on useampi. Lähikauppojakin Lutakosta löytyy kaksin kappalein. Kesäisin Lutakko toimii monien tapahtumien paikkana. Tanssisali Lutakko tarjoaa livemusiikkia ympäri vuoden. Lutakon satamasta pääsee järviristeilylle tai saunalautan kyytiin. Juoksulenkki tai rauhallinen sunnuntaikävely rantaraitilla tuo energiaa arkeen vuodenajasta riippumatta – löytyypä Lutakosta kaikenikäisille sopiva sisäliikuntapuistokin.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Elämäntyyli esille

Yhdelle persoonallinen sisustus tarkoittaa oman kädenjäljen näkymistä esineissä, tauluissa ja kalusteissa. Toiselle se voi tarkoittaa runsautta, vahvoja värejä tai persoonallisia yksityiskohtia. Meille se tarkoittaa kodin olevan asujansa näköinen.

Sisustimme yhteistyössä POF Piece Of Furnituren kanssa Jyväskylän Sointuun kaksi hyvin erilaista elämäntapaa esille tuovaa asuntoa. Rouhean rock-henkinen kaksio ja sen vastapainoksi harmonisen elegantti kolmio. Sointu sijaitsee Jyväskylän Lutakossa, joka on elämää kuhiseva asuinalue. Lutakko toimii monien tapahtumien keskipisteenä tarjoten esimerkiksi livemusiikkia ympäri vuoden.

Lue lisää persoonallisen kodin sisustumasisesta täältä ja tule katsomaan koteja sopimalla oma esittely Sointuun.

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja