Jyväskylän Sointu

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Kodin ja kaupungin sopusointuja

Lutakossa soivat kaupunkielämän menevät sävelet ja ympärillä sykkii keskustan rytmi. Täältä löydät laadukkaat ravintolat, kauniit luontomaisemat, mukavat oleskelupaikat ja tapahtumia jokaiseen makuun. Kahdeksankerroksisessa asuintalossa on yhteensä 45 kotia, joissa on huoneita asuntopohjasta riippuen yhdestä kolmeen. Avokeittiö ja kodin oleskelutilat muodostavat yhdessä kodin keskiöön avaran tilan, jossa on mukava viettää aikaa yksin ja yhdessä. Ota yhteyttä tai tee varaus digitaalisesti!

13 / 45 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h

Pinta-ala28 - 79 m²

Velaton hinta157 400 - 517 100 €

OsoiteUno Savolan katu 17, 40100, Jyväskylä

TonttiOma

Valmistuminen 26.3.2021 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Jyväskylän Sointu

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan. 

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Eteisen ja makuuhuoneiden kaapistot ovat korkeita ja niissä on käytännölliset lasiliukuovet. Yksiöiden alkovien seinillä on yläkaapit, jotka tuovat kotiin lisää säilytyspaikkoja lattiatilaa kuluttamatta. Mukavan asumisen viimeistelevät laadukkaat sisustusmateriaalit ja niihin täydellisesti sointuvat puuparketit.

Jokaisessa kodissa on ranskalainen tai lasitettu parveke riippuen siitä, kummalle puolelle taloa huoneisto aukeaa. Tyylikkäät ranskalaiset parvekkeet aukeavat rauhallisen sisäpihan puolelle kun taas lasitetut parvekkeet aukeavat korttelin ulkopuolelle, eläväisen Lutakonaukion ääreen. Lutakonaukion puoleisilla parvekkeilla ihaillaan kaupungin maisemia ja aukiolla järjestettäviä tapahtumia. Korkeimpien kerrosten parvekkeilta näkee aina ydinkeskustaan asti. Tilavalla parvekkeella onkin mukava viettää aikaa ympäri vuoden.

Kaupunkielämää veden äärellä

Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue: täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös muun muassa hotelli, ammattikorkeakoulu ja paljon työpaikkoja. Ravintoloita ja kahviloita on useampi. Lähikauppojakin Lutakosta löytyy kaksin kappalein. Kesäisin Lutakko toimii monien tapahtumien paikkana. Tanssisali Lutakko tarjoaa livemusiikkia ympäri vuoden. Lutakon satamasta pääsee järviristeilylle tai saunalautan kyytiin. Juoksulenkki tai rauhallinen sunnuntaikävely rantaraitilla tuo energiaa arkeen vuodenajasta riippumatta – löytyypä Lutakosta kaikenikäisille sopiva sisäliikuntapuistokin.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja