Jyväskylän Sointu

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Kodin ja kaupungin sopusointuja – sovi oma esittelysi esittelyhuoneistoon!

Kahdeksankerroksisessa Soinnussa on vapaana enää yksi kolmio. Avokeittiö ja kodin oleskelutilat muodostavat yhdessä kodin keskiöön avaran tilan, jossa on mukava viettää aikaa. Lutakosta löytyy laadukkaat ravintolat, kauniit luontomaisemat, mukavat oleskelupaikat ja tapahtumia jokaiseen makuun. Ota yhteyttä ja sovi oma esittelysi!

1 / 45 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala68 m²

Velaton hinta346 000 €

OsoiteUno Savolan katu 17, 40100, Jyväskylä

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Jyväskylän Sointu

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 040 520 5779/Tuija Lundberg ja sovi oma esittelyaika.

Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan. 

Asunnot

Kodin sydän on keittiön ja olohuoneen muodostama yhdessäolon tila. Eteisen ja makuuhuoneiden kaapistot ovat korkeita ja niissä on käytännölliset lasiliukuovet. Mukavan asumisen viimeistelevät laadukkaat sisustusmateriaalit ja niihin täydellisesti sointuvat puuparketit.

Vapaana olevassa kodissa on koko huoneiston levyinen lasitettu parveke, joka aukeaa korttelin ulkopuolelle, eläväisen Lutakonaukion ääreen. Täältä ihaillaan kaupungin maisemia ja aukiolla järjestettäviä tapahtumia.  

Kysy lisää vapaista autohalli- ja autokatospaikoista!

Kaupunkielämää veden äärellä

Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue: täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös muun muassa hotelli, ammattikorkeakoulu ja paljon työpaikkoja. Ravintoloita ja kahviloita on useampi. Lähikauppojakin Lutakosta löytyy kaksin kappalein. Kesäisin Lutakko toimii monien tapahtumien paikkana. Tanssisali Lutakko tarjoaa livemusiikkia ympäri vuoden. Lutakon satamasta pääsee järviristeilylle tai saunalautan kyytiin. Juoksulenkki tai rauhallinen sunnuntaikävely rantaraitilla tuo energiaa arkeen vuodenajasta riippumatta – löytyypä Lutakosta kaikenikäisille sopiva sisäliikuntapuistokin.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja