Asunto A 38

108,5 m², 4h+kt+s, 8 / 8 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Upea neljän huoneen perhekoti

Tämä neljän huoneen koti on päätyhuoneisto, josta on ikkunanäkymät kolmeen ilmansuuntaan. Olohuoneen ikkunarivistöstä tulvii valoa sisään kodin yhteistilaan ja keittiöön. Makuuhuoneessa on joko liukuovellinen säilytysjärjestelmä tai vaatehuone. Suuresta kylpyhuoneesta on pääsy ikkunalliseen saunaan. Asunnossa on myös erillis-wc, mikä helpottaa arkea useamman asukkaan talouksissa.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittelyaika.

Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 108,5 m²
Asuntotyyppi 4h+kt+s
Kerros 8 / 8
Asunnon numero A 38
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 674 800 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 222 768 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 452 032 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 851,70 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 352,63 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,25 €/m²
Jyväskylän Nuotti
Jyväskylän Nuotti

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Jyväskylän Nuotti
Osoite Uno Savolan katu 19, 40100, Jyväskylä
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B
Asuntoja 38
Tontti Oma
Jyväskylän Nuotti

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään