Jyväskylän Nuotti

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Nuotissa vapaana enää ylimmän kerroksen neljän huoneen koti

8-kerroksinen As. Oy Jyväskylän Nuotti sijaitsee Lutakonaukion laidalla. Vapaana on enää tämä ylimmän kerroksen tilava neljän huoneen koti. Vaikka Lutakko on elävä alue ja keskustakin vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, nautitaan Nuotissa oman kodin rauhasta. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja varaa oma esittelyaika. Tervetuloa!

1 / 38 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana4h

Pinta-ala108 m²

Velaton hinta674 800 €

OsoiteUno Savolan katu 19, 40100, Jyväskylä

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Jyväskylän Nuotti

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittelyaika.

Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Skanska Kotien hyvän suunnittelun ansiosta jokapäiväinen elämä Nuotissa sujuu mukavasti. Avokeittiön runsaat säilytys- ja laskutilat tekevät kokkaamisesta helppoa. Näppärät säilytysratkaisut esimerkiksi makuuhuoneiden peililiukuovelliset vaatekomerot säästävät tilaa. Vaaleat pinnat ja lämminhenkinen lautaparketti luovat kodille selkeät raamit. Kodissa on tuloilman viilennyksellä varustettu keskitetty koneellinen ilmanvaihto. 

Nuotin suunnittelussa on monin tavoin otettu huomioon myös ympäristö. Kaikki kodinkoneet kuuluvat energiapihiin A-energialuokkaan. Kylpyhuoneissa on vettäsäästävät hanat ja suihku. Kodissa on huoneistokohtainen vesimittari, joten maksat vain käyttämästäsi vedestä.

Kysy lisää vapaista autohalli- ja autokatospaikoista!

Kaupunkielämää veden äärellä

Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue: täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös muun muassa hotelli, ammattikorkeakoulu ja paljon työpaikkoja. Ravintoloita ja kahviloita on useampi. Lähikauppojakin Lutakosta löytyy kaksin kappalein. Kesäisin Lutakko toimii monien tapahtumien paikkana. Tanssisali Lutakko tarjoaa livemusiikkia ympäri vuoden. Lutakon satamasta pääsee järviristeilylle tai saunalautan kyytiin. Juoksulenkki tai rauhallinen sunnuntaikävely rantaraitilla tuo energiaa arkeen vuodenajasta riippumatta – löytyypä Lutakosta kaikenikäisille sopiva sisäliikuntapuistokin.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Oma pala rakasta Jyväskylää - lähellä keskustaa

Omalla tontilla, tottakai. Nuotti on rakennettu omalle tontille Jyväskylän sykkivään sydämeen. Kun taloyhtiö sijaitsee omalla tontilla, on yhteinen sijoitus turvattu eikä asukkaiden tarvitse maksaa erillisiä vuokravastikkeita. Lutakko on mitä mainioimmalla sijainnilla. Jyväskylän matkakeskus on muutaman minuutin kävelymatkan päässä Lutakosta, keskusta vain hieman kauempana. Alueen kevyen liikenteen väylät ovat erinomaiset. Kaupungin sisäinen bussiliikenne kulkee myös läheltä. 

Lue lisää asuinalueesta >

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja