Jyväskylän Nuotti

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Nuotissa vapaana enää ylimmän kerroksen neljän huoneen koti

Kahdeksankerroksinen As. Oy Jyväskylän Nuotti sijaitsee Lutakonaukion laidalla. Vaikka Lutakko on elävä alue ja keskustakin vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, nautitaan Nuotissa oman kodin rauhasta. Jäljellä on enää yksi ylimmän kerroksen neljän huoneen koti. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja varaa esittelyaika. Käynti esittelyasuntoon on Lutakonaukion puolelta. Tervetuloa!

1 / 38 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana4h

Pinta-ala108 m²

Velaton hinta674 800 €

OsoiteUno Savolan katu 19, 40100, Jyväskylä

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Jyväskylän Nuotti

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 040 520 5779/Tuija Lundberg ja sovi oma esittelyaika.

Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan. 

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Skanska Kotien hyvän suunnittelun ansiosta jokapäiväinen elämä Nuotissa sujuu mukavasti. Avokeittiön runsaat säilytys- ja laskutilat tekevät kokkaamisesta helppoa. Näppärät säilytysratkaisut esimerkiksi makuuhuoneiden peililiukuovelliset vaatekomerot säästävät tilaa. Kodissa on tuloilman viilennyksellä varustettu keskitetty koneellinen ilmanvaihto. Vaaleat pinnat ja lämminhenkinen lautaparketti luovat kodille selkeät raamit.

Nuotin suunnittelussa on monin tavoin otettu huomioon myös ympäristö. Kaikki kodinkoneet kuuluvat energiapihiin A-energialuokkaan. Kylpyhuoneissa on vettäsäästävät hanat ja suihku. Kodissa on vesimittari, joten maksat vain käyttämästäsi vedestä.

Kysy lisää vapaista autohalli- ja autokatospaikoista!

Kaupunkielämää veden äärellä

Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue: täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös muun muassa hotelli, ammattikorkeakoulu ja paljon työpaikkoja. Ravintoloita ja kahviloita on useampi. Lähikauppojakin Lutakosta löytyy kaksin kappalein. Kesäisin Lutakko toimii monien tapahtumien paikkana. Tanssisali Lutakko tarjoaa livemusiikkia ympäri vuoden. Lutakon satamasta pääsee järviristeilylle tai saunalautan kyytiin. Juoksulenkki tai rauhallinen sunnuntaikävely rantaraitilla tuo energiaa arkeen vuodenajasta riippumatta – löytyypä Lutakosta kaikenikäisille sopiva sisäliikuntapuistokin.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja