Jyväskylän Nuotti

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Nuotissa saat sävelet elämän parhaisiin hetkiin

Kahdeksankerroksinen Nuotti nousee Lutakonaukion laidalle ja sinne rakennetaan yhteensä 38 kaunista ja toimivaa kaupunkikotia. Vaikka Lutakko on elävä alue ja keskustakin vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, Nuotissa nautitaan oman kodin rauhasta joka päivä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja varaa aikasi yksityisnäytölle Lutakon Nuottiin. Käynti esittelyasuntoon on Lutakon aukion puolelta. Tervetuloa!

10 / 38 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 4h

Pinta-ala46 - 108 m²

Velaton hinta235 600 - 674 800 €

OsoiteUno Savolan katu 19, 40100, Jyväskylä

TonttiOma

Valmistuminen 29.1.2020, Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Jyväskylän Nuotti

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Skanska Kotien hyvän suunnittelun ansiosta jokapäiväinen elämä Nuotissa sujuu mukavasti. Avokeittiöiden runsaat säilytys- ja laskutilat tekevät kokkaamisesta helppoa. Näppärät säilytysratkaisut, esimerkiksi isompien asuntojen makuuhuoneiden peililiukuovelliset vaatekomerot, säästävät tilaa. Kaikissa kodeissa on tuloilman viilennyksellä varustettu keskitetty koneellinen ilmanvaihto.Vaaleat pinnat ja lämminhenkinen lautaparketti luovat kodeille selkeät raamit. Kun ostat asuntosi varhaisessa vaiheessa, saat valita mieleisesi pintamateriaalit Skanskan Design-mallistoista.

Nuotin suunnittelussa on monin tavoin otettu huomioon myös luonto. Kaikki kodinkoneet kuuluvat energiapihiin A-energialuokkaan. Kylpyhuoneissa on vettä säästävät hanat ja suihkut. Kaikissa kodeissa on vesimittarit, joten maksat vain käyttämästäsi vedestä.

Kaupunkielämää veden äärellä

Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue: täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös muun muassa hotelli, ammattikorkeakoulu ja paljon työpaikkoja. Ravintoloita ja kahviloita on useampi. Lähikauppojakin Lutakosta löytyy kaksin kappalein. Kesäisin Lutakko toimii monien tapahtumien paikkana. Tanssisali Lutakko tarjoaa livemusiikkia ympäri vuoden. Lutakon satamasta pääsee järviristeilylle tai saunalautan kyytiin. Juoksulenkki tai rauhallinen sunnuntaikävely rantaraitilla tuo energiaa arkeen vuodenajasta riippumatta – löytyypä Lutakosta kaikenikäisille sopiva sisäliikuntapuistokin.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja