Jyväskylän Nuotti

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Nuotissa saat sävelet elämän parhaisiin hetkiin – enää muutama koti jäljellä

Kahdeksankerroksinen Nuotti sekä sen 38 kaunista ja toimivaa kotia sijaitsevat Lutakonaukion laidalle. Vaikka Lutakko on elävä alue ja keskustakin vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä, nautitaan Nuotissa oman kodin rauhasta. Jäljellä on enää kolmioita ja yksi neljän huoneen koti. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja varaa esittelyaika Nuottiin. Käynti esittelyasuntoon on Lutakonaukion puolelta. Tervetuloa!

2 / 38 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h, 4h

Pinta-ala68 - 108 m²

Velaton hinta338 300 - 674 800 €

OsoiteUno Savolan katu 19, 40100, Jyväskylä

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Jyväskylän Nuotti

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely.

Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan. 

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Skanska Kotien hyvän suunnittelun ansiosta jokapäiväinen elämä Nuotissa sujuu mukavasti. Avokeittiöiden runsaat säilytys- ja laskutilat tekevät kokkaamisesta helppoa. Näppärät säilytysratkaisut esimerkiksi isompien asuntojen makuuhuoneiden peililiukuovelliset vaatekomerot säästävät tilaa. Kaikissa kodeissa on tuloilman viilennyksellä varustettu keskitetty koneellinen ilmanvaihto. Vaaleat pinnat ja lämminhenkinen lautaparketti luovat kodeille selkeät raamit.

Nuotin suunnittelussa on monin tavoin otettu huomioon myös ympäristö. Kaikki kodinkoneet kuuluvat energiapihiin A-energialuokkaan. Kylpyhuoneissa on vettäsäästävät hanat ja suihkut. Kaikissa kodeissa on vesimittarit, joten maksat vain käyttämästäsi vedestä.

Kaupunkielämää veden äärellä

Lutakko on elämää kuhiseva asuinalue: täältä löytyy paitsi noin 2500 kaupunkilaisen koti, myös muun muassa hotelli, ammattikorkeakoulu ja paljon työpaikkoja. Ravintoloita ja kahviloita on useampi. Lähikauppojakin Lutakosta löytyy kaksin kappalein. Kesäisin Lutakko toimii monien tapahtumien paikkana. Tanssisali Lutakko tarjoaa livemusiikkia ympäri vuoden. Lutakon satamasta pääsee järviristeilylle tai saunalautan kyytiin. Juoksulenkki tai rauhallinen sunnuntaikävely rantaraitilla tuo energiaa arkeen vuodenajasta riippumatta – löytyypä Lutakosta kaikenikäisille sopiva sisäliikuntapuistokin.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Elämäntyyli esille

Yhdelle persoonallinen sisustus tarkoittaa oman kädenjäljen näkymistä esineissä, tauluissa ja kalusteissa. Toiselle se voi tarkoittaa runsautta, vahvoja värejä tai persoonallisia yksityiskohtia. Meille se tarkoittaa kodin olevan asujansa näköinen.

Sisustimme yhteistyössä POF Piece Of Furnituren kanssa Jyväskylän Sointuun kaksi hyvin erilaista elämäntapaa esille tuovaa asuntoa. Rouhean rock-henkinen kaksio ja sen vastapainoksi harmonisen elegantti kolmio. Sointu sijaitsee Jyväskylän Lutakossa, joka on elämää kuhiseva asuinalue. Lutakko toimii monien tapahtumien keskipisteenä tarjoten esimerkiksi livemusiikkia ympäri vuoden.

Lue lisää persoonallisen kodin sisustumasisesta täältä ja tule katsomaan koteja sopimalla oma esittely Sointuun.

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja