Asunto A 25

29,5 m², 1H+KT+ALK, 4 / 5 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Kompakti yksiö

Neljännen kerroksen kompakti ja tyylikäs yksiö. Tämä toimivaksi suunniteltu persoonallinen koti on valoisa ja ajaton ranskalaisen parvekkeen ansiosta. Ikkunoiden näkymät avautuvat idän suuntaan. Keittotila ja olohuone muodostavat yhtenäisen viihtyisän tilan, kodin sydämen. Erityisesti kiitosta on saanut alkovinurkkaus, johon on asennettu tilaa säästävä yläkaapisto. Eteisen yhteydessä on vaatehuoltoa helpottamassa liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Kylpyhuoneessa kääntyvä suihkuseinä antaa lisätilaa arkeen.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 29,5 m²
Asuntotyyppi 1H+KT+ALK
Kerros 4 / 5
Asunnon numero A 25
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Ranskalainen
Sauna Ei
Velaton hinta 146 800 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 44 040 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 102 760 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 94,39 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 483,71 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 120,95 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,10 €/m²
Jyväskylän Sylinteri
Jyväskylän Sylinteri

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Jyväskylän Sylinteri
Osoite Paperitehtaankatu 18, 40100, Jyväskylä
Valmistuminen (arvio) 31.3.2022
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 35
Tontti Oma
Jyväskylän Sylinteri

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään