Asunto A 22

52 m², 2H+KT+S, 4 / 5 kerros

ALUSTAVA VARAUS

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Saunallinen toimiva kaksio

Kaksio sisäpihan rauhallisilla näkymillä ja saunalla! Tästä 52 neliön tilavasta neljännen kerroksen kaksiosta löytyy kaikki arjen herkut. Olohuone, ruokailutila sekä tasokas keittotila muodostavat kodin sydämen, jonka jakaa alakaapistolla varustettu saareke. Eteisestä löytyy vaatehuoltoa helpottava, kätevä liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Olohuoneesta sekä makuuhuoneesta parvekkeineen on näkymät lännen sisäpihan suuntaan. Varastointitarpeisiin on myös vastattu, kun makuuhuoneesta löytyy liukuovellinen kaapisto suunnitelluilla säilytysratkaisulla. Kylpyhuoneessa kääntyvä suihkuseinä antaa lisätilaa arkeen.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 52 m²
Asuntotyyppi 2H+KT+S
Kerros 4 / 5
Asunnon numero A 22
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 231 800 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 69 540 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 162 260 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 149,05 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 763,78 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 213,20 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,10 €/m²
Jyväskylän Sylinteri
Jyväskylän Sylinteri

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Jyväskylän Sylinteri
Osoite Paperitehtaankatu 18, 40100, Jyväskylä
Valmistuminen (arvio) 31.3.2022
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 35
Tontti Oma
Jyväskylän Sylinteri

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään