Asunto A 14

73,5 m², 3H+K+S, 2 / 5 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Koti yksinasuvalle, pariskunnalle tai pienelle perheelle! Tämä toisen kerroksen persoonallinen kulmakolmio avautuu sisäpihan ja etelän suuntaan. Tasokkaassa keittotilassa voit kokata saarekkeen suojassa. Olohuone muodostaa valoisan ja viihtyisän tilan, luoden kodin sydämen. Olohuoneeseen valoa tuovat suuret ikkunat kahteen ilmansuuntaan. Viihtyisä ruokailutila on keittiön vieressä kahden ilmansuunnan ikkunanurkkauksessa. Omassa saunassa nautit rauhassa löylyistä. Päämakuuhuoneessa on leveä liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Myös toiseen makuuhuoneeseen saa sijoitettua halutessaan parisängyn. Kylpyhuoneessa toiminnallisuutta helpottaa kääntyvä suihkuseinä. Asunnossa on myös erillis-WC.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Voit katsoa 7.10.2020 pidetyn virtuaaliesittelyn tallenteen tästä linkistä!

Pinta-ala 73,5 m²
Asuntotyyppi 3H+K+S
Kerros 2 / 5
Asunnon numero A 14
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 293 400 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 88 020 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 205 380 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 239,71 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 017,51 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 301,35 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,10 €/m²
Jyväskylän Sylinteri
Jyväskylän Sylinteri

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Jyväskylän Sylinteri
Osoite Paperitehtaankatu 18, 40100, Jyväskylä
Valmistumisaika (arvio) 01/2022
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 35
Tontti Oma
Jyväskylän Sylinteri

Ota yhteyttä myyjään