Jyväskylän Sylinteri

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uusia koteja Kankaalle

Viisikerroksinen, kodikas ja kutsuva As. Oy Jyväskylän Sylinteri nousee Kankaan paraatipaikalle ja tervehtii alueelle tulijaa taloista ensimmäisenä. Kankaasta rakennetaan Jyväskylän kiinnostavinta asuinaluetta, josta löytyy kaikki: mielenkiintoinen historia, nykypäivän elämän syke ja luonto. Edelläkävijä muuttaa Kankaalle jo nyt.

34 / 35 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h

Pinta-ala29 - 73 m²

Velaton hinta129 800 - 324 700 €

OsoitePaperitehtaankatu 18, 40100, Jyväskylä

TonttiOma

Valmistuminen 08/2021, Ennakkomarkkinoinnissa

TaloyhtiöAs. Oy Jyväskylän Sylinteri

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota asuntomyyntiimme yhteyttä ja sovi oma esittely.

Asunnot

As. Oy Jyväskylän Sylinteri nousee Kankaan paraatipaikalle ja tervehtii alueelle tulijaa taloista ensimmäisenä. Viisikerroksiseen taloon tulee yhteensä 35 kotia, joiden koot vaihtelevat 29,5-neliöisistä yksiöistä 73,5 neliön kolmioihin – täältä löytyy sopiva jokaiselle. Fiksut asuntopohjat, selkeys ja sisään virtaava valo tekevät kodeista neliöitään isompia. Keittiö ja olohuone ovat kaikissa kodeissa samaa avaraa tilaa. Isommissa asunnoissa keittiösaareke jakaa tilan kätevästi.

Melkein kaikissa kodeissa tila jatkuu kätevästi lasitetulle parvekkeelle. Yksiöissä on somat ranskalaiset parvekkeet. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota parvekkeilta ja ikkunoista avautuviin näkymiin, joista osa on puistoon ja osa yhteiseen, väljään korttelipihaan – katso kerrosnäkymät tästä. Pihasta löytyy harvinaislaatuinen ilonaihe luonnonystäville: rauhoitettu metsikkö, jossa asuu liito-oravia. 

Tutustu Kankaan vehreään alueeseen alustavan aluemallinnoksen avulla tästä linkistä!

Kangas: keskellä kaupunkia, kehitystä ja elämää

Kankaan entinen tehdasalue Jyväskylässä herää uudelleen eloon seuraavan kymmenen vuoden aikana. Asukkaita Kankaalla on vuonna 2030 noin 5000.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Mutkatonta asumista

Moderni talotekniikka ja laadukkaat säilytystilat tekevät asumisesta mutkatonta. Sylinterissä on hyvä varustelutaso, jota on kiitelty Skanskan aiemmissa kohteissa. Esimerkiksi tilavat liukuovelliset kaapit auttavat pitämään kodin siistinä. Pesuhuoneissa ja wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Osassa asunnoista on sauna. Pintamateriaalit ovat kauniin tyylikkäitä ja harmonisia.

Sylinterin ensimmäisestä kerroksesta löydät kuivaushuoneen ja ulkoiluvälinevaraston, kellarikerroksesta irtaimistovarastot ja yhteistilat. Talon yhteisessä kurapisteessä suihkuttelet kätevästi kuravaatteet ja lemmikit lenkin päätteeksi.

Pysäköinti hoituu yhteisessä pysäköintihallissa. Kankaalla on myös otettu käyttöön ensimmäiset yhteiskäyttöautot!

 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja