Jyväskylän Sylinteri

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Tulossa uusia koteja Kankaalle

Viisikerroksinen, kodikas ja kutsuva As. Oy Jyväskylän Sylinteri nousee Kankaan paraatipaikalle ja tervehtii alueelle tulijaa taloista ensimmäisenä. Viisikerroksiseen taloon on suunnitteilla yhteensä 35 kotia, joiden koot vaihtelevat 29,5-neliöisistä yksiöistä 73,5 neliön kolmioihin. Täältä löytyy sopiva jokaiselle – ota yhteyttä ja ilmoittaudu kiinnostuneeksi!

Tulossa 35 asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoitePaperitehtaankatu 18, 40100, Jyväskylä

TonttiOma

Valmistuminen 08/2021, Suunnitteilla

TaloyhtiöAs. Oy Jyväskylän Sylinteri

Asunnot

Fiksut asuntopohjat, selkeys ja sisään virtaava valo tekevät kodeista neliöitään isompia. Keittiö ja olohuone ovat kaikissa kodeissa samaa avaraa tilaa. Isommissa asunnoissa keittiösaareke jakaa tilan kätevästi.

Melkein kaikissa kodeissa tila jatkuu kätevästi lasitetulle parvekkeelle. Yksiöissä on somat ranskalaiset parvekkeet. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota parvekkeilta ja ikkunoista avautuviin näkymiin, joista osa on puistoon ja osa yhteiseen, väljään korttelipihaan. Pihasta löytyy harvinaislaatuinen ilonaihe luonnonystäville: rauhoitettu metsikkö, jossa asuu liito-oravia.

Kangas: keskellä kaupunkia, kehitystä ja elämää

Jyväskylän Kangas on entiselle tehdasalueelle Tourujoen kainaloon rakentuva ekologinen ja luova kaupunginosa, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä kaupunkikeskustasta. Asukkaita Kankaalla on vuonna 2030 noin 5000. Kangas sijaitsee noin kilometrin päässä Jyväskylän ydinkeskustasta ja pyörällä matkan taittaa 5 minuutissa. Lue lisää Kankaasta ja ihastu sen kulttuuriin ja modernin asumisen ratkaisuihin!

Tutustu asuinalueeseen tästä

Mutkatonta asumista

Moderni talotekniikka ja laadukkaat säilytystilat tekevät asumisesta mutkatonta. Sylinterissä on hyvä varustelutaso, jota on kiitelty Skanskan aiemmissa kohteissa. Esimerkiksi tilavat liukuovelliset kaapit auttavat pitämään kodin siistinä. Pesuhuoneissa ja wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Osassa asunnoista on sauna. Pintamateriaalit ovat kauniin tyylikkäitä ja harmonisia.

Sylinterin ensimmäisestä kerroksesta löydät kuivaushuoneen ja ulkoiluvälinevaraston, kellarikerroksesta irtaimistovarastot ja yhteistilat. Talon yhteisessä kurapisteessä suihkuttelet kätevästi kuravaatteet ja lemmikit lenkin päätteeksi.

Pysäköinti hoituu yhteisessä pysäköintihallissa. Kankaalla on myös otettu käyttöön ensimmäiset yhteiskäyttöautot!

 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja