Jyväskylän Sylinteri

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Sylinterissä viimeinen kaksio vapaana

Viisikerroksinen, kodikas ja kutsuva As. Oy Jyväskylän Sylinteri on valmistunut Kankaan paraatipaikalle ja tervehtii alueelle tulijaa taloista ensimmäisenä. Talossa on yhteensä 35 kotia, joista vapaana enää yksi kaksio.

1 / 35 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h

Pinta-ala44 m²

Velaton hinta183 600 €

OsoitePaperitehtaankatu 18, 40100, Jyväskylä

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Jyväskylän Sylinteri

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 040 520 5779/Tuija Lundberg ja sovi oma esittelyaika.

Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Tilaa laadukkaalle elämälle

Fiksut asuntopohjat, selkeys ja sisään virtaava valo tekevät kodeista neliöitään isompia. Keittiö ja olohuone ovat kaikissa kodeissa samaa avaraa tilaa. Lähes kaikissa kodeissa tila jatkuu kätevästi lasitetulle parvekkeelle. Suunnittelussa on kiinnitetty erityistä huomiota parvekkeilta ja ikkunoista avautuviin näkymiin, joista osa on puistoon ja osa yhteiseen, väljään korttelipihaan. Pihasta löytyy harvinaislaatuinen ilonaihe luonnonystäville: rauhoitettu metsikkö kävelyreitteineen.

Korttelin viimeinen kohde

Sylinterin sijainti on monella tapaa mainio. Monipuolisen vehreässä ympäristössä on helppoa lähteä ulkoilemaan tai hengähtää arjen kiireiden lomassa – täällä akut latautuvat joka päivä! Luonnonläheisestä sijainnista huolimatta olennaiset päivittäispalvelut löytyvät kävelyetäisyydeltä. Lue lisää alueesta

Edistyksellinen Jyväskylän Kangas

Jyväskylän Kangas on entiselle tehdasalueelle Tourujoen kainaloon rakentuva ekologinen ja luova kaupunginosa, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä kaupunkikeskustasta. Kangas sijaitsee noin kilometrin päässä Jyväskylän ydinkeskustasta ja pyörällä matkan taittaa 5 minuutissa. Alue on kerrassaan edistyksellinen: Kankaalle on kehittynyt modernia asumista sekä yhteiskäyttöpalveluita kuten Kankaan sauna tai yhteiskäyttöautot Kimppakaara. Asukkaita Kankaalla on vuonna 2030 noin 5000. Lue lisää Kankaasta ja ihastu sen kulttuuriin ja modernin asumisen ratkaisuihin aluesivuiltamme!

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Mutkatonta asumista

Moderni talotekniikka ja laadukkaat säilytystilat tekevät asumisesta mutkatonta. Sylinterissä on hyvä varustelutaso, jota on kiitelty Skanskan aiemmissa kohteissa. Esimerkiksi tilavat liukuovelliset kaapit auttavat pitämään kodin siistinä. Pesuhuoneissa ja wc-tiloissa on sähköinen mukavuuslattialämmitys. Osassa asunnoista on sauna. Pintamateriaalit ovat kauniin tyylikkäitä ja harmonisia.

Sylinterin ensimmäisestä kerroksesta löydät kuivaushuoneen ja ulkoiluvälinevaraston, kellarikerroksesta irtaimistovarastot ja yhteistilat. Talon yhteisessä kurapisteessä suihkuttelet kätevästi kuravaatteet ja lemmikit lenkin päätteeksi.

Pysäköinti hoituu yhteisessä pysäköintihallissa. Kankaalla on myös otettu käyttöön ensimmäiset yhteiskäyttöautot! Lue lisää alueen palveluista ja mahdollisuuksista Kankaan aluesivuiltamme!

 

Ihastu Kankaaseen!

Kankaalle toteutetaan taidetta ja tapahtumia prosenttiperiaatteella, jonka tavoitteena on vahvistaa Kankaan identiteettiä sekä lisätä asukkaiden ja toimijoiden yhteisöllisyyttä. Prosenttikulttuuri näkyy Kankaalla pysyvinä ja väliaikaisina taideteoksina sekä monipuolisena ja inspiroivana kulttuuritoimintana, joka elävöittää ja piristää aluetta.

Ihastu ja lue ajankohtaiset uutiset Kankaan alueesta Facebookista, Instagramista, YouTubesta sekä Kankaan verkkosivuilta!

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja