Asunto A 43

47,5 m², 2H+K+S, 8 / 8 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Saunallinen kulmakaksio

Kulmakaksio ihastuttavalla pohjaratkaisulla, josta näkymä pohjoisen ja idän suuntaan, joten näkymiä saa ihailla monesta eri suunnasta. Valoisa olohuone ja ruokailutila muodostavat tämän kodin sydämen. Keittiötilasta on kulku tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Olohuoneeseen on saatu lisätilaa suunnittelemalla makuuhuoneeseen kaksi sisäänkäyntiä. Makuuhuoneen yhteydessä on liukuovelliset vaatekaapistot ja eteisessä näppärä säilytysjärjestelmä. Oman saunan löylyistä saa nauttia milloin huvittaa.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme p. 040 520 5779/Tuija Lundberg ja sovi oma esittelyaika.

Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan. 

Pinta-ala 47,5 m²
Asuntotyyppi 2H+K+S
Kerros 8 / 8
Asunnon numero A 43
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 255 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 76 770 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 179 130 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 373,10 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 051,75 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 190,00 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,00 €/m²
Jyväskylän Kalanteri
Jyväskylän Kalanteri

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Jyväskylän Kalanteri
Osoite Paperitehtaankatu 15, 40100, Jyväskylä
Valmistuminen (arvio) Alkuvuosi 2024
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 47
Tontti Oma
Jyväskylän Kalanteri

Ota yhteyttä myyjään