Jyväskylän Kalanteri

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uusi kohde Kankaalle

8-kerroksinen, kodikas ja kutsuva As. Oy Jyväskylän Kalanteri on suunnittelilla omalle tontille Kankaan itäpuolelle. Taloon tulee yhteensä 47 kotia, joiden koot vaihtelevat 28,5-neliöisistä yksiöistä 82 neliön neljän huoneen koteihin. Luonto ja ulkoilumahdollisuudet ympäröivät aluetta joka puolelta. Jyväskylän keskustaan ja Seppälän palveluihin on matkaa vain noin kilometri ja arjen tärkeät peruspalvelut löytyvät myös läheltä. Täältä löytyy sopiva koti eri elämäntilanteisiin sellaisille kaupunkilaisille, jotka kaipaavat arkeensa elämyksellisyyttä, luonnonläheisyyttä ja aktiivisuutta.

47 / 47 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h

Pinta-ala28 - 82 m²

Velaton hinta149 700 - 407 600 €

OsoitePaperitehtaankatu 15, 40100, Jyväskylä

TonttiOma

Valmistuminen Alkuvuosi 2024, Ennakkomarkkinoinnissa

TaloyhtiöAs. Oy Jyväskylän Kalanteri

Seuraava esittelyaika

Perjantai 7.10.2022
klo 19.00 - 21.00

Tervetuloa tutustumaan As. Oy Jyväskylän Kalanterin suunnitelmiin tontille Valon Kangas tapahtumaan os. Paperitehtaankatu 15, 40100 Jyväskylä. Lisätietoja: asuntomyyjä Tuija Lundberg p. 040 520 5779.

Asunnot

Tilaa laadukkaalle elämälle

Kahdeksankerroksisessa Kalanterissa on 47 asuntoa, jossa on huoneita yhdestä neljään. Jokaisessa kodissa on oma parveke, jopa yksiöissä. Muutamissa yksiöissä on soma ranskalainen parveke ja muissa asunnoissa on lasitetut parvekkeet. Parvekkeiden lisäksi asunnoissa on paljon korkeita ikkunoita, joten luonnonvaloa on reilusti – varsinkin kulma-asunnoissa.

Arjen toimivuutta on helpotettu uusilla innovaatioilla ja järkevällä varustelulla. Yksiöiden alkoveissa on kätevät yläkaapit, jotka eivät vie lattia-alaa muilta kalusteilta. Kaapistoissa on suosittu käteviä säilytysjärjestelmiä. Palelevia varpaita hellii lattialämmitys. Asunnon viilentämistä varten voi hankkia ilmalämpöpumpun lisätyönä rakentamisen yhteydessä.

Edistyksellinen Jyväskylän Kangas

Jyväskylän Kangas on entiselle tehdasalueelle Tourujoen kainaloon rakentuva ekologinen ja luova kaupunginosa, joka sijaitsee kävelyetäisyydellä kaupunkikeskustasta. Kangas sijaitsee noin kilometrin päässä Jyväskylän ydinkeskustasta ja pyörällä matkan taittaa 5 minuutissa. Alue on kerrassaan edistyksellinen: Kankaalle on kehittynyt modernia asumista sekä yhteiskäyttöpalveluita kuten Kankaan sauna tai yhteiskäyttöautot Kimppakaara. Asukkaita Kankaalla on vuonna 2030 noin 5000. Lue lisää Kankaasta ja ihastu sen kulttuuriin ja modernin asumisen ratkaisuihin aluesivuiltamme!

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Yhteisölliset korttelipihat

Kankaalla on uudistettu rohkeasti perinteistä ajatusta korttelipihasta – täällä jokainen piha on avoin kaikille, eikä ulkoilun tarvitse rajoittua vain oman kotitalon leikki- ja oleskelupaikkoihin. Kankaan jokaisella pihalla on oma teema, jotta niissä pääsee kokeilemaan erilaisia asioita. Kalanteri ja sen naapuritalot tarjoavat alueen asukkaille uuden kulttuuriaiheisen pihan, jossa voi kokeilla mm. pihasoittimia.

Yhteisöllisyyden hengessä Kankaan uusiin taloihin rakennetaan myös erilaisia yhteistiloja. Kalanterin naapuritaloon rakennetaan kaksi saunaosastoa, pesula, kuivaushuone ja monitoimitiloja, jotka kaikki ovat myös Kalanterin asukkaiden käytössä.

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

As. Oy Jyväskylän Kalanteri on yksi Skanskan uusista RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Kalanterin energiatehokkuus on viritetty huippuunsa ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnitteluvaiheessa.

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta > 

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja