Asunto A 17

50,5 m², 2h+kt+s, 4 / 5 kerros

Järkevästi suunniteltu kompakti neljännen kerroksen saunallinen kaksio, jonka ikkunasta on näkymät länteen. Keittiönurkkaus on omassa rauhassaan saarekepöydän ansiosta ja olohuone muodostaa ruokailutilan kanssa yhtenäisen viihtyisän tilan. Makuuhuoneessa sekä eteisessä vaatehuoltoa helpottamassa liukuovellinen säilytysjärjestelmä. Parveke on lasitettu, ja siellä viihtyy aikaisin keväästä pitkälle syksyyn. Kylpyhuoneesta löytyy tilaa pesukoneelle ja kuivausrummulle.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 50,5 m²
Asuntotyyppi 2h+kt+s
Kerros 4 / 5
Asunnon numero A 17
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 217 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 65 370 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 152 530 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 101,76 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 679,41 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 196,95 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 3,90 €/m²
Jyväskylän Tyyne
Jyväskylän Tyyne

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Jyväskylän Tyyne
Osoite Survontie 15, 40520, Jyväskylä
Valmistumisaika (arvio) 1.2.2019
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka C
Asuntoja 72
Tontti Oma
Jyväskylän Tyyne

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään