Jyväskylän Tyyne

Vehreä Tyyne odottaa Jyväskylän järvimaisemassa – hyödynnä etu ja muuta heti!

Omalla tontilla sijaitseva Jyväskylän Tyyne on Suomalaista kaupunkiasumista parhaimmillaan. Ainolassa asut keskellä kukoistavaa vehreyttä järven välittömässä läheisyydessä. Pihapiirissä asukkaita ilahduttaa tyylikäs pihasauna. Ihastu muuttovalmiiseen kotiin, joka on toimiva ja tyyliltään ajaton. Viimeisiä viedään – hyödynnä huippuetu!

1 / 72 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h

Pinta-ala50 m²

Velaton hinta217 900 €

OsoiteSurvontie 15, 40520, Jyväskylä

TonttiOma

Valmistuminen 1.2.2019, Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Jyväskylän Tyyne

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen. Tyyneen kuuluu kolme 4–5-kerroksista asuintaloa sekä pihasauna oleskelutiloineen. Tämä kokonaisuus on suunniteltu kansainvälisen arkkitehtuurikilpailun voittaneen ehdotuksen pohjalta. Kodit tulvivat valoa ja modernin talotekniikan ansiosta arki sujuu leppoisasti. Täältä löytyy arvonsa säilyttävä asunto sinkulle, pariskunnalle tai pienelle perheelle!

Muuttovalmiin Tyynen kodeissa lisäneliöitä antaa tilava lasitettu parveke. Materiaalit ovat laadukkaita ja kodeissa korostuvat tehokkaat tilaratkaisut sekä runsaat säilytystilat. Eteisessä ja makuuhuoneissa on kätevät peililiukuovikaapistot, osassa kodeista on vaatehuone. Myös yksiöiden alkoveihin on varattu mukavasti säilytystilaa. Keittiösuunnittelussa on avainasemassa ollut ergonomia. Tyynessä nautitaan luonnosta ympäri vuoden. Talvisin aivan vieressä oleva järven jää on mainio ulkoilukohde luisteluratoineen. Taloja ympäröi kolmelta puolelta komea viheralue. Asukkaiden käytössä on myös tyylikäs pihasauna grillipaikkoineen. Taloyhtiön autopaikat sijaitsevat tontin reunamilla. Ne myydään erillisinä osakkeina, vaihtoehtoina on joko piha- tai katospaikka.

Nauti arjesta Ainolassa

Ainolassa eletään järven tuntumassa, pyöräilymatkan päässä kaupungin keskustasta. Täällä on kaikki ainekset hyvään ja tasapainoiseen arkeen.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja