Asunto A 04

70,5 m², 3H+KT+S, 1 / 7 kerros

Alustava varaus

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Saunallinen 1. kerroksen kulmakolmio

Olohuone ja avokeittiö muodostavat viihtyisän yhtenäisen tilan, josta on kulku aamuaurinkoon rantapuiston suuntaan avautuvalle lasitetulle parvekkeelle. Tässä kodissa pääset nauttimaan myös oman saunan löylyistä ja arkeen toiminnallisuutta tuovat vaatehuone, eteisen liukuovellinen säilytysjärjestelmä ja erillis-WC.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.  

Pinta-ala 70,5 m²
Asuntotyyppi 3H+KT+S
Kerros 1 / 7
Asunnon numero A 04
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Ei
Sauna Kyllä
Velaton hinta 289 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 78 440 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 210 560 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 140,47 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 937,89 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 296,10 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,20 €/m²
Järvenpään Ainonranta
Järvenpään Ainonranta

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Järvenpään Ainonranta
Osoite Urheilukatu 17, 04400, Järvenpää
Valmistumisaika (arvio) 15.08.2019
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka C
Asuntoja 31
Tontti Oma
Järvenpään Ainonranta

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään