Järvenpään Ainonranta

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Löydä elämäsi koti Tuusulanjärven kulttuurimaisemassa

As. Oy Järvenpään Ainonranta on valmistunut upealle sijainnille, missä luontomaisemat ja kulttuurikaupungin tohina värittävät jokapäiväistä elämää. Naapurissa rakastettu rantapuisto, kävelymatkan päässä kaikki keskustan palvelut. Täällä voit keväästä syksyyn nauttia leppoisasta oleskelusta tilavalla lasitetulla parvekkeella.

2 / 31 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala70 - 71 m²

Velaton hinta300 800 - 310 800 €

OsoiteUrheilukatu 17, 04400, Järvenpää

TonttiOma

Valmistuminen 16.8.2019 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Järvenpään Ainonranta

Seuraava esittelyaika

Maanantai 20.1.2020
klo 17.00 - 17.45

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Lähes jokaisesta taloyhtiön kodista on esteetön näkymä puistoalueelle. Järvenpään Ainonrannassa on myytävänä enää muutama kolmio ja yksi kaksio. Vapaiden kolmioiden koot vaihtelevat 70,5 ja 71 neliömetrin välillä. Jokaisessa vapaassa kolmen huoneen asunnossa on lasitettu parveke ja kylpyhuoneen lisäksi kätevä erillis-wc. 71 neliöisessä kolmiossa on oma sauna. Kaksiossa on tilava säilytysjärjestelmä eteisessä, oma sauna ja lasitettu parveke rantapuiston suuntaan. Avokeittiö yhdistyy olohuoneeseen muodostaen avaran oleskelutilan. 

Isojen ikkunoiden ansiosta kodeissa on runsaasti luonnonvaloa. Olohuoneeseen luontevasti yhdistyvä keittiö tuo kotiin ilmavuutta ja ison seurustelutilan. Osaan makuuhuoneista ripauksen mannermaista ilmettä tuo ranskalainen parveke. Tyylikkäät sisustusmateriaalit lautaparketeista kylpyhuoneen laatoitukseen sekä moderni varustelu antavat viimeisen silauksen hyvälle asumiselle.

Kaupunki täynnä kulttuuria, tapahtumia ja urheilua

Järvenpää on vireä mutta rauhallinen 40 000 asukkaan kaupunki. Täällä asut kulttuurin kehdossa, palveluiden ääressä, mahtavissa ulkoilumaisemissa ja vain puolen tunnin päässä Helsingistä.

Täällä on monia Suomen suosituimpia kulttuurinähtävyyksiä, kuten Sibeliuksen koti Ainola, Pekka Halosen ateljee Halosenniemi, Aleksis Kiven kuolinmökki, kirjailija Juhani Ahon Ahola ja Taiteilijakoti Erkkola.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja