Järvenpään Ainonranta

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Löydä elämäsi koti Tuusulanjärven kulttuurimaisemassa

As. Oy Järvenpään Ainonranta on valmistunut upealle sijainnille, missä luontomaisemat ja kulttuurikaupungin tohina värittävät jokapäiväistä elämää. Naapurissa rakastettu rantapuisto, kävelymatkan päässä kaikki keskustan palvelut. Täällä voit keväästä syksyyn nauttia leppoisasta oleskelusta tilavalla lasitetulla parvekkeella.

0 / 31 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteUrheilukatu 17, 04400, Järvenpää

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Järvenpään Ainonranta

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Ainonrannassa on myytävänä enää kaksi kolmiota, koot 70,5m2 ja 71m2. Kummassakin asunnossa on lasitettu parveke ja kylpyhuoneen lisäksi kätevä erillis-wc. 70,5 neliöisessä kolmiossa on oma sauna. Avokeittiö yhdistyy olohuoneeseen muodostaen avaran oleskelutilan. Tilat muuntuvat elämisen ja tarpeiden mukana; toinen makuuhuone toimii vaikka omana työhuoneena. 

Isojen ikkunoiden ansiosta kodeissa on runsaasti luonnonvaloa. Olohuoneeseen luontevasti yhdistyvä keittiö tuo kotiin ilmavuutta ja ison seurustelutilan. Tyylikkäät sisustusmateriaalit lautaparketeista kylpyhuoneen laatoitukseen sekä moderni varustelu antavat viimeisen silauksen hyvälle asumiselle.

Alla voit tutustua vapaisiin koteihin videolla. Videot löytyvät myös asunnon sivulta.

Kaupunki täynnä kulttuuria, tapahtumia ja urheilua

Järvenpää on vireä mutta rauhallinen 40 000 asukkaan kaupunki. Täällä asut kulttuurin kehdossa, palveluiden ääressä, mahtavissa ulkoilumaisemissa ja vain puolen tunnin päässä Helsingistä.

Täällä on monia Suomen suosituimpia kulttuurinähtävyyksiä, kuten Sibeliuksen koti Ainola, Pekka Halosen ateljee Halosenniemi, Aleksis Kiven kuolinmökki, kirjailija Juhani Ahon Ahola ja Taiteilijakoti Erkkola.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Tutustu Ainonrannan vapaisiin asuntoihin videolla

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja