Kaupunki täynnä kulttuuria, tapahtumia ja urheilua

Järvenpää on vireä mutta rauhallinen 40 000 asukkaan kaupunki. Täällä asut kulttuurin kehdossa, palveluiden ääressä, mahtavissa ulkoilumaisemissa ja vain puolen tunnin päässä Helsingistä.

Täällä on monia Suomen suosituimpia kulttuurinähtävyyksiä, kuten Sibeliuksen koti Ainola, Pekka Halosen ateljee Halosenniemi, Aleksis Kiven kuolinmökki, kirjailija Juhani Ahon Ahola ja Taiteilijakoti Erkkola.

Rantapuisto ilahduttaa joka päivä

Kesäisin Tuusulanjärven rantapuisto on suosittu järvenpääläisten yhteinen olohuone ja se täyttyy monipuolisista tapahtumista. Ranta aktivoi muutenkin reippailuun ympäri vuoden: voit pulahtaa uimaan tai lähteä veneilemään, tehdä pitkiä kävely- ja pyöräretkiä upeissa maisemissa tai hiihtää valmiilla laduilla. Tai vain nauttia kauniista luonnosta askeleen päässä kotoasi.

Järvenpään keskustassa ulottuvillasi ovat vilkas kävelykatu, kaupat, terveysasema, ravintolat ja kaikki julkiset palvelut. Helsingin rientoihin pääsee junalla puolessa tunnissa tai autolla Helsinki-Lahti-moottoritietä pitkin. Lentokentällekin ehtii puolessa tunnissa.