Asunto A 50

68 m², 3H+KT+S, 7 / 12 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Kulmakolmio 7. kerroksessa

Kesällä avaat olohuoneessa liukuovet hulppealle, koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle ja nautit meren läheisyydestä.

Kodin sydän on ruokailutilan ja olohuoneen muodostaman yhdessäolon tila. Moderni keittotila rauhoittuu kulmaan saarekkeen taakse. Makuuhuoneisiin valoa tuovat korkeat ikkunat. Päämakuuhuoneesta on oma kulku parvekkeelle ja vaatehuolta helpottava vaatehuone liukuoven takana.

Oman saunan löylyistä pääset nauttimaan milloin itse huvittaa ja viileyttä kesähelteille tuo vakiovarusteena oleva ilmalämpöpumppu

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. 

Pinta-ala 68 m²
Asuntotyyppi 3H+KT+S
Kerros 7 / 12
Asunnon numero A 50
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 720 800 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 254 320 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 466 480 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 353,86 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 043,85 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 312,80 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,60 €/m²
Helsingin Seipi
Helsingin Seipi

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Seipi
Osoite Capellanranta 8, 00580, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 86
Tontti Oma
Helsingin Seipi

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 5000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 5000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.