Asunto A 02

91 m², 4H+KT+S, 1 / 12 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Valoisa kulmahuoneisto

Kodin sydän on ruokailutilan ja olohuoneen muodostama yhdessäolon tila, joka avautuu Vanhankaupungin lahdelle. Moderni keittotila rauhoittuu saarekkeen taakse.

Kesällä avaat liukuovet koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle ja nautit meren läheisyydestä. Voit astu keittiöstä suoraan parvekkeelle juomaan kahvit aamuauringossa.

Makuuhuoneet sijaitsevat kaupunkikanavan puolella. Jokaisessa makuuhuoneessa on viehättävä ranskalainen parveke, jonka lasiovet tuovat luonnonvalon huoneisiin. Päämakuuhuoneessa on korkeat liukuovet ranskalaiselle parvekkeelle sekä valoisa työpisteeksikin sopiva soppi ikkunan ääressä.

Vaatehuoltoa helpottaa erillinen kodinhoitohuone ja oman saunan löylyistä pääset nauttimaan milloin itse huvittaa. Ilmalämpöpumppu on tässä kodissa vakiovarusteena.

Asuntoon tehdyt sisustusvalinnat löydät alta Asiakirjat- osiosta.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 91 m²
Asuntotyyppi 4H+KT+S
Kerros 1 / 12
Asunnon numero A 02
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 837 200 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 251 160 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 586 040 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 444,55 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 567,69 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 418,60 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,60 €/m²
Helsingin Seipi
Helsingin Seipi

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Seipi
Osoite Capellanranta 8, 00580, Helsinki
Valmistuminen (arvio) 1.9.2022
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 86
Tontti Oma
Helsingin Seipi

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään