Helsingin Seipi

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Tulossa uusia koteja Helsingin Verkkosaareen

Verkkosaaressa meri ja kaupunki ovat osa kotiasi. 12-kerroksinen As. Oy Helsingin Seipi nousee uuden kaupunkikorttelin parhaalle paikalle, kimmeltävän merimaiseman ääreen. Valmistuessaan se viimeistelee korttelin ja koko ympäröivän lähialueen. Uudet asukkaat saavat siis muuttaa valmiiseen ympäristöön, jossa urbaani elämä tarjoilee joka päivä parastaan.

Seipissä on 12 kerrosta, 86 asuntoa ja monipuolinen huoneistojakauma. Vapaana on vielä kaksi kolmiota ja eri kokoisia neljän huoneen ja keittiön asuntoja, kaikissa myös oma sauna.

Lue myös lisää kuinka Seipi tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta!

8 / 86 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h, 4h

Pinta-ala68 - 93 m²

Velaton hinta625 600 - 935 000 €

OsoiteCapellanranta 8, 00580, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 28.10.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Seipi

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Seipistä löytyy sopiva koti jokaiselle: valikoimaa on vielä saunallisesta 68 neliön kolmiosta 93,5-neliöiseen perheasuntoon. Nämä kodit ovat korttelin parhaimmistoa niin näköaloiltaan, suunnittelultaan kuin varusteiltaankin. Tarvitsetpa sitten tilaa perheelle tai oman työhuoneen kotiin, saat nauttia toimivasta arjesta.

Kaikissa vapaissa kodeissa on tilava lasitettu parveke ja osassa lisäksi myös ranskalainen parveke kaupunkikanavan suuntaan.

Kalasatama ja Verkkosaari

Kalasatamasta ja Verkkosaaresta tulee yksi Helsingin uusista vetovoimaisista keskuksista: aluetta rakennetaan yli 20 000 asukkaan kodiksi ja yli 8000 kaupunkilaisen työpaikaksi. Älykkään kaupunkisuunnittelun mallialue huokuu innovatiivista energiaa.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Suunniteltu kestävään elämään: RTS-ympäristöluokitus

Seipissä arkesi on myös luontoystävällisempää. Ekotehokkaan kotitalon energialuokka on A ja Seipi tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta yhtenä ensimmäisistä luokituksen asuinkohteista. Kun ostat uuden asunnon RTS-merkitystä rakennuksesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen. 

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja