Helsingin Seipi

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Upea kulma-asunto, josta näkymät Vanhankaupunginselälle

Verkkosaaressa meri ja kaupunki ovat osa kotiasi. 12-kerroksinen As. Oy Helsingin Seipi nousee uuden kaupunkikorttelin parhaalle paikalle, kimmeltävän merimaiseman ääreen. Valmistuessaan se viimeistelee korttelin ja koko ympäröivän lähialueen. Uudet asukkaat saavat siis muuttaa valmiiseen ympäristöön, jossa urbaani elämä tarjoilee joka päivä parastaan.

Seipissä on 12 kerrosta, 86 asuntoa ja monipuolinen huoneistojakauma. Vapaana on enää yksi saunallinen kulma-asunto, jossa näkymät Capellanrantaan ja Verkkosaaren kanavalle.

Lue myös lisää kuinka Seipi tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta!

1 / 86 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana4h

Pinta-ala91 m²

Velaton hinta837 200 €

OsoiteCapellanranta 8, 00580, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 28.10.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Seipi

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Harjakorkeudessa olevassa Seipissä on vapaana yksi 91-neliöinen perheasunto, joka avautuu Capellanrannan yli Verkkosaarenselälle ja Verkkosaaren kanavalle. Tämän kodin sydän on ruokailutilan ja olohuoneen muodostama yhdessäolon tila, moderni keittotila rauhoittuu saarekkeen taakse.

Kesällä avaat liukuovet koko asunnon levyiselle lasitetulle parvekkeelle ja nautit meren läheisyydestä. Voit astu keittiöstä suoraan parvekkeelle juomaan kahvit aamuauringossa. Makuuhuoneet sijaitsevat kaupunkikanavan puolella. Tarvitsetpa sitten tilaa perheelle tai oman työhuoneen kotiin, saat nauttia toimivasta arjesta.

 

Kalasatama ja Verkkosaari

Kalasatamasta ja Verkkosaaresta tulee yksi Helsingin uusista vetovoimaisista keskuksista: aluetta rakennetaan yli 20 000 asukkaan kodiksi ja yli 8000 kaupunkilaisen työpaikaksi. Älykkään kaupunkisuunnittelun mallialue huokuu innovatiivista energiaa.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Suunniteltu kestävään elämään: RTS-ympäristöluokitus

Seipissä arkesi on myös luontoystävällisempää. Ekotehokkaan kotitalon energialuokka on A ja Seipi tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta yhtenä ensimmäisistä luokituksen asuinkohteista. Kun ostat uuden asunnon RTS-merkitystä rakennuksesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen. 

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Yhteiskäyttöauto

As Oy Helsingin Seipin asukkaana sinulla on käytössäsi kaksi Omago Taloyhtiöautoa. Voit liikkua luontoa säästäen asukkaiden yhteisillä autoilla!

Autojen käyttö on vaivatonta sillä ajot alkavat ja päättyvät aina oman taloyhtiön autohalliin. Autohallissa autoille on varattu paikat 29 ja 1.

Yhteiskäyttöautot ovat Toyota Corolla Hybrid ja Toyota Yaris Hybrid.

Lue lisää autojen käytöstä ja kustannuksista

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja