Helsingin Seipi

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Tulossa uusia koteja Helsingin Verkkosaareen

Verkkosaaressa meri ja kaupunki ovat osa kotiasi. 12-kerroksinen As. Oy Helsingin Seipi nousee jo rakenteilla olevan korttelin parhaalle paikalle, kimmeltävän merimaiseman ääreen. Valmistuessaan se viimeistelee uuden kaupunkikorttelin ja koko ympäröivän lähialueen. Uudet asukkaat saavat siis muuttaa valmiiseen ympäristöön, jossa urbaani elämä tarjoilee joka päivä parastaan.

Talossa on 12 kerrosta, 86 asuntoa ja monipuolinen huoneistojakauma, josta löytyy kaikenkokoisia koteja aina yksiöistä viiden huoneen perheasuntoihin. Lue myös lisää kuinka Seipi tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta!

37 / 86 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 2h, 3h, 4h, 5h

Pinta-ala28 - 122 m²

Velaton hinta263 200 - 1 298 500 €

OsoiteCapellanranta 8, 00580, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 28.10.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Seipi

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely.

Voit myös katsoa 11.6.2020 pidetyn videoesittelyn tallenteena tästä linkistä!

Asunnot

Seipistä löytyy sopiva koti jokaiselle: valikoima ulottuu näppärästä 28 neliön yksiöistä 122,5-neliöiseen perheasuntoon. Nämä kodit ovat korttelin parhaimmistoa niin näköaloiltaan, suunnittelultaan kuin varusteiltaankin – tarvitsetpa sitten tilaa perheelle tai oman työhuoneen kotiin, saat nauttia toimivasta arjesta. Kun valitset kotisi hyvissä ajoin, voit vaikuttaa sen sisustusvalintoihin – valittavanasi on upea kattaus laadukkaita kodinkoneita ja pintamateriaaleja.

Rakentamisen alkuvaiheessa voit myös valita esimerkiksi useamman makuuhuoneen sijaan enemmän tilaa keittiön ja olohuoneen yhteyteen. Kaikissa kodeissa on koko asunnon levyinen lasitettu parveke ranskalainen parveke liukuovin. Yhdessä pihan puoleisessa asunnossa on oma terassipiha – harvinaista luksusta kaupunkikodissa!

 

Kalasatama ja Verkkosaari

Kalasatamasta ja Verkkosaaresta tulee yksi Helsingin uusista vetovoimaisista keskuksista: aluetta rakennetaan yli 20 000 asukkaan kodiksi ja yli 8000 kaupunkilaisen työpaikaksi. Älykkään kaupunkisuunnittelun mallialue huokuu innovatiivista energiaa.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Suunniteltu kestävään elämään: RTS-ympäristöluokitus

Seipissä arkesi on myös luontoystävällisempää. Ekotehokkaan kotitalon energialuokka on A ja Seipi tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta yhtenä ensimmäisistä luokituksen asuinkohteista. Kun ostat uuden asunnon RTS-merkitystä rakennuksesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen. 

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja