Helsingin Seipi

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Tulossa uusia koteja Helsingin Verkkosaareen

Verkkosaaressa meri ja kaupunki ovat osa kotiasi. 12-kerroksinen As. Oy Helsingin Seipi nousee uuden kaupunkikorttelin parhaalle paikalle, kimmeltävän merimaiseman ääreen. Valmistuessaan se viimeistelee korttelin ja koko ympäröivän lähialueen. Uudet asukkaat saavat siis muuttaa valmiiseen ympäristöön, jossa urbaani elämä tarjoilee joka päivä parastaan.

Seipissä on 12 kerrosta, 86 asuntoa ja monipuolinen huoneistojakauma, josta löytyy kaikenkokoisia koteja vielä kaksiosta viiden huoneen perheasuntoihin. Lue myös lisää kuinka Seipi tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta!

17 / 86 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h, 4h, 5h

Pinta-ala68 - 122 m²

Velaton hinta625 600 - 1 298 500 €

OsoiteCapellanranta 8, 00580, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 28.10.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Seipi

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely.

Voit myös katsoa 11.6.2020 pidetyn videoesittelyn tallenteena tästä linkistä!

Asunnot

Seipistä löytyy sopiva koti jokaiselle: valikoimaa on vielä saunallisesta 47 neliön kaksiosta 122,5-neliöiseen perheasuntoon. Nämä kodit ovat korttelin parhaimmistoa niin näköaloiltaan, suunnittelultaan kuin varusteiltaankin – tarvitsetpa sitten tilaa perheelle tai oman työhuoneen kotiin, saat nauttia toimivasta arjesta. Kun valitset kotisi hyvissä ajoin, voit vaikuttaa sen sisustusvalintoihin – valittavanasi on upea kattaus laadukkaita kodinkoneita ja pintamateriaaleja. Kaikissa kodeissa on tilava lasitettu parveke tai ranskalainen parveke liukuovin. 

Kalasatama ja Verkkosaari

Kalasatamasta ja Verkkosaaresta tulee yksi Helsingin uusista vetovoimaisista keskuksista: aluetta rakennetaan yli 20 000 asukkaan kodiksi ja yli 8000 kaupunkilaisen työpaikaksi. Älykkään kaupunkisuunnittelun mallialue huokuu innovatiivista energiaa.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Suunniteltu kestävään elämään: RTS-ympäristöluokitus

Seipissä arkesi on myös luontoystävällisempää. Ekotehokkaan kotitalon energialuokka on A ja Seipi tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta yhtenä ensimmäisistä luokituksen asuinkohteista. Kun ostat uuden asunnon RTS-merkitystä rakennuksesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen. 

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja