Asunto B 45

108 m², 4-5H+KT+S, 6 / 6 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Kuudennen kerroksen läpitalon koti

Valoisa asunto, jossa on liukuovelliset ranskalaiset parvekkeet kaupunkikanavan suuntaan ruokailutilassa ja päämakuuhuoneessa. Ruokailutila ja olohuone muodostavat yhtenäisen oleskelutilan, josta on kulku korttelipihan puoleiselle lasitetulle parvekkeelle. Makuuhuoneita on useita joko perheelle tai vaikka työtilaksi. Asumismukavuutta tuovat kodinhoitotila ja oma sauna sekä erillis-WC.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 108 m²
Asuntotyyppi 4-5H+KT+S
Kerros 6 / 6
Asunnon numero B 45
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 820 800 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 246 240 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 574 560 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 421,07 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 757,07 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 507,60 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,70 €/m²
Helsingin Pasuri
Helsingin Pasuri

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Pasuri
Osoite Capellanranta 10, 00580, Helsinki
Valmistumisaika (arvio) 1/2022
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 48
Tontti Oma
Helsingin Pasuri

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään