Helsingin Pasuri

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Verkkosaari on koti suurille tunteille

Rouhea ja merellinen Verkkosaari sijaitsee Kalasataman kyljessä, kantakaupungin kynnyksellä. Pasurin kodit nousevat viihtyisään kortteliin askeleen päähän meren rannasta. Asukkaiden yhteinen saunaosasto ja kerhohuone sijaitsevat talon seitsemännessä kerroksessa. Yhteistiloja kiertää suuri kattoterassi, jolta aukeavat maisemat kanavalle ja merelle. Laudoitetulla terassilla tuntuu, kuin istuskelisi kaupungin hienoimmalla laiturilla. Ja saa tänne tulla ihailemaan auringonlaskua ilman saunavaraustakin – tästä näköalasta riittää kyllä jaettavaksi useammallekin

4 / 48 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana1h, 4h, 5h

Pinta-ala27 - 116 m²

Velaton hinta283 500 - 870 000 €

OsoiteCapellanranta 10, 00580, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 31.1.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Pasuri

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Seitsemän kerroksen korkeuteen nousevaan As. Oy Helsingin Pasuriin rakennetaan yhteensä 48 kotia, joissa on huoneita yhdestä viiteen. Kodeissa on tyylikkäät ja toimivat asuintilat. Avokeittiö yhdistyy saumattomasti olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Osassa asuntoja on oma sauna. Asukkaiden yhteinen saunaosasto ja kerhohuone sijaitsevat talon seitsemännessä kerroksessa.

Parvekkeellinen koti kantakaupungissa saattaa olla harvinaista herkkua, mutta Pasurissa elämä onkin makoisampaa. Lähes jokaisessa asunnossa on eurooppalaisen kanavakaupungin tyylikkyyttä huokuva, leveä ranskalainen parveke, joka aukeaa kanavan ääreen. Parvekkeissa on suuret lasiliukuovet, jotka luovat sisätiloihin avaruutta, valoisuutta ja ilmavuutta. Osassa koteja on ranskalaisen parvekkeen lisäksi myös lasitettu parveke korttelin rauhallisen sisäpihan puolella. Vapaana on muutamia eri kokoisia asuntoja ylimmässä 6. asuinkerroksessa.

Kalasatama ja Verkkosaari

Kalasatamasta ja Verkkosaaresta tulee yksi Helsingin uusista vetovoimaisista keskuksista: aluetta rakennetaan yli 20 000 asukkaan kodiksi ja yli 8000 kaupunkilaisen työpaikaksi. Älykkään kaupunkisuunnittelun mallialue huokuu innovatiivista energiaa.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja