Helsingin Pasuri

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Muuttovalmis uusi kolmio

Rouhea ja merellinen Verkkosaari sijaitsee Kalasataman kyljessä, kantakaupungin kynnyksellä. Pasurin kodit ovat valmistuneet viihtyisään kortteliin askeleen päähän meren rannasta. Asukkaiden yhteinen saunaosasto ja kerhohuone sijaitsevat talon seitsemännessä kerroksessa. Yhteistiloja kiertää suuri kattoterassi, jolta aukeavat maisemat kanavalle ja merelle.

Pasurissa on vapaana yksi kolmannen kerroksen kolmio. Sovi oma esittelyaikasi ja tule ihastumaan muuttovalmiiseen Pasuriin. Visualisoinnit kuvakarusellissa ovat Pasurista ja valokuvat tästä asunnosta.

0 / 48 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteCapellanranta 10, 00580, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Pasuri

Asunnot

Muuttovalmiissa Pasurissa on jäljellä  yksi kolmannen kerroksen läpitalon kolmio. Linjakas keittio ja tilava ruokailutila avautuvat ranskalaisen parvekkeen korkeiden liukuovien kautta kaupunkikanavan suuntaan.

Olohuoneesta on kulku sisäpihan puoleiselle etelään avautuvalle lasitetulle parvekkeelle.  Asunnon päämakuuhuoneessa ja eteisessä tilaa säästää tyylikäs liukuovellinen säilytysjärjestelmä. 

Viereisen kuvakarusellin kuvat ovat tästä kolmiosta.

Kalasatama ja Verkkosaari

Kalasatamasta ja Verkkosaaresta tulee yksi Helsingin uusista vetovoimaisista keskuksista: aluetta rakennetaan yli 20 000 asukkaan kodiksi ja yli 8000 kaupunkilaisen työpaikaksi. Älykkään kaupunkisuunnittelun mallialue huokuu innovatiivista energiaa.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja