Helsingin Karppi

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uusia koteja merelliseen Verkkosaareen

Näet sen jo kaukaa. Pyöräilet Kulosaaren sillalla ja Helsingin siluetti levittäytyy eteesi. Laineet keinuttavat veneitä Vanhankaupunginlahdella, kun kaarrat ohi Kalasataman tornitalojen. Ja siinä se on, Verkkosaari sekä oma kotikorttelisi, jonka tunnistat sen vehreistä kaduista ja townhouse-tyyppisten talojen muodosta. Uusi koti Verkkosaaressa on uudenlaisen kaupunkielämän alku – As. Oy Helsingin Karpissa elät asumisen unelmasi todeksi.

Karpin asunnot on kaikki myyty. Mikäli etsit uutta kotia Verkkosaaresta, tutustu samaan kortteliin rakenteilla olevaan As. Oy Helsingin Seipiin. Lisätietoa löydät skanska.fi/seipi.

0 / 36 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteCapellanranta 6, 00580, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 31.8.2021 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Karppi

Asunnot

Karpinin kaikki kodit on myyty. 

Mikäli etsit uutta kerrostalokotia merellisestä Verkkosaaresta, tutustu rakenteilla olevan As. Oy Helsingin Seipin vapaisiin koteihin skanska.fi/seipi

Kalasatama ja Verkkosaari

Kalasatamasta ja Verkkosaaresta tulee yksi Helsingin uusista vetovoimaisista keskuksista: aluetta rakennetaan yli 20 000 asukkaan kodiksi ja yli 8000 kaupunkilaisen työpaikaksi. Älykkään kaupunkisuunnittelun mallialue huokuu innovatiivista energiaa.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Älykäs arki takaa viihtyvyyden

Ainutlaatuisessa kotikorttelissa naapuritalojasi ovat As. Oy Helsingin Seipi ja As. Oy Helsingin Pasuri. Pasurin 7. kerroksesta löytyvä upea saunaosasto on myös Karpin asukkaiden käytössä. Samassa rakennuksessa on lisäksi korttelin asukkaiden yhteinen pesula ja korttelitupa.

Karpin kerrostalon porrashuoneesta pääsee hissillä korttelin alla sijaitsevaan autohalliin, jossa osa autopaikoista on varattu sähköauton latauspisteellä. Karpin ensimmäisessä kerroksessa on myös koko korttelia palveleva Postin pakettiautomaatti. Katolle asennetaan aurinkopaneelit, joiden tuottama energia hyödynnetään taloyhtiön omaan käyttöön. Lisäksi taloyhtiö liittyy Kalasataman innovatiiviseen putkikeräysjärjestelmään, jossa jätteet sujahtavat maanalaista putkistoa pitkin suoraan keräysasemalle.

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja