Helsingin Karppi

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uusia koteja merelliseen Verkkosaareen

Näet sen jo kaukaa. Pyöräilet Kulosaaren sillalla ja Helsingin siluetti levittäytyy eteesi. Laineet keinuttavat veneitä Vanhankaupunginlahdella, kun kaarrat ohi Kalasataman tornitalojen. Ja siinä se on, Verkkosaari sekä oma kotikorttelisi, jonka tunnistat sen vehreistä kaduista ja townhouse-tyyppisten talojen muodosta. Uusi koti Verkkosaaressa on uudenlaisen kaupunkielämän alku – As. Oy Helsingin Karpissa elät asumisen unelmasi todeksi.

1 / 36 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana4h

Pinta-ala92 m²

Velaton hinta814 000 €

OsoiteCapellanranta 6, 00580, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 31.8.2021 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Karppi

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

As. Oy Helsingin Karppi koostuu yhdestä kuusikerroksisesta, merinäköalallisesta kerrostalosta sekä kahdesta kolmikerroksisesta, viherkattoisesta townhouse-tyyppisten pientalojen siivestä. Yhtiöön rakennetaan yhteensä 36 kotia, joiden koot vaihtelevat yksiöistä tilaviin, jopa viiden huoneen saunallisiin perheasuntoihin. Kerrostaloasunnoissa on lasitettu parveke tai asuntopiha ja townhouse-asunnoissa oma piha. Vapaana on yksi upea viiden huoneen asuntoa, jossa tilaa riittää niin perheelle, kuin vaikka omalle työhuoneelle kotona.

Asuntosuunnittelussa on korostettu luonnonvaloa, joka virtaa suurista ikkunoista, sekä tilaa, näkymiä, tunnelmaa ja helpompaa arkea palvelevaa käytännöllisyyttä. Pienimmissäkin kodeissa on runsaasti tilaa elämälle, kotikokkailulle ja niistä nautiskelulle. Ajattoman tyylikkäät pinnat ja kepeät sävyt houkuttelevat sisustamaan.

Kalasatama ja Verkkosaari

Kalasatamasta ja Verkkosaaresta tulee yksi Helsingin uusista vetovoimaisista keskuksista: aluetta rakennetaan yli 20 000 asukkaan kodiksi ja yli 8000 kaupunkilaisen työpaikaksi. Älykkään kaupunkisuunnittelun mallialue huokuu innovatiivista energiaa.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Älykäs arki takaa viihtyvyyden

Ainutlaatuisessa kotikorttelissa naapuritalojasi ovat As. Oy Helsingin Seipi ja As. Oy Helsingin Pasuri. Pasurin 7. kerroksesta löytyvä upea saunaosasto on myös Karpin asukkaiden käytössä. Samassa rakennuksessa on lisäksi korttelin asukkaiden yhteinen pesula ja korttelitupa.

Karpin kerrostalon porrashuoneesta pääsee hissillä korttelin alla sijaitsevaan autohalliin, jossa osa autopaikoista on varattu sähköauton latauspisteellä. Karpin ensimmäisessä kerroksessa on myös koko korttelia palveleva Postin pakettiautomaatti. Katolle asennetaan aurinkopaneelit, joiden tuottama energia hyödynnetään taloyhtiön omaan käyttöön. Lisäksi taloyhtiö liittyy Kalasataman innovatiiviseen putkikeräysjärjestelmään, jossa jätteet sujahtavat maanalaista putkistoa pitkin suoraan keräysasemalle.

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja