Sisustusvalinnat

Kotien sisustusmateriaaleista löydät arkkitehtuurin ajattomaan ja omaperäiseen tyyliin sopivia vaihtoehtoja, joista voit rakentaa itsellesi mieluisan kodin.

Skanskan sisustusarkkitehdit ovat valinneet Courtin koteihin tyylikkäitä ja laadukkaita materiaaleja, jotka korostavat kotien ainutlaatuista arkkitehtuuria. Suuret ikkunat ja hienot näkymät loivat hyvän lähtökohdan sisustussuunnittelulle. Courtin kodeissa arkkitehtuurin selkeys ja puhdaslinjaisuus jatkuvat myös kodin materiaaleissa. Laadukkaat ja aikaa kestävät materiaalivaihtoehdot ja nykyaikaiset varusteet tekevät kodista sekä kauniin että käytännöllisen. Selkeiden pohjaratkaisujen ansiosta kalustaminen on helppoa, olipa tyylisi millainen tahansa. Courtin kotien materiaalit ovat laadukkaita ja arvokkaita. Aidosta puusta valmistetut Kährsin parketit luovat kauniin pohjan kodin värimaailmalle. 1-sauvainen parketti istuu hyvin telakkamiljöön tunnelmaan. Lattialämmitys mahdollistaa lattiaan asti ulottuvat ikkunat.

Puhdaslinjaista suomalaista muotoilua: Toimivassa ja kauniissa Saari-keittiössä tiivistyy vuosikymmenien vankka kokemus suomalaisesta puusepäntaidosta. Laadukkaat materiaalit, viimeistellyt yksityiskohdat ja korkeatasoiset kodinkoneet ilahduttavat käyttäjää joka päivä.

Uuden kotisi sisustusvalinnat

Skanskan sisustusarkkitehtien kokoamat Design-mallistot helpottavat sinua uuden kotisi sisustusmateriaalien valinnassa. Design-mallistot sisältävät useita yhteensopivia väri- ja materiaalivaihtoehtoja. Skanska Kotien asiantuntija on tehnyt asuntojen sisustusvalinnat. Alla voit tutustua kahteen eri Design-mallistoomme. Saat kaikissa sisustusasioissa asiantuntevaa ja henkilökohtaista opastusta omalta asiakasvastaavaltasi.

Selaa Courtin sisustusesitettä tästä linkistä!