Helsingin Court

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Helsingin upeimmat kodit nousevat tänne

Kantakaupungin odotetuin uusi asuinalue kasvaa! As. Oy Helsingin Court nousee historialliselle telakka-alueelle, meren rantaan, valmiiden palveluiden viereen. Keväällä 2022 valmistuva seitsenkerroksinen Court kätkee sisälleen 49 upeaa kotia, jonka kaltaisia näkee Suomessa harvoin.

0 / 49 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteTelakkakatu 14, 00150, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 31.5.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Court

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Myös asunnoissa nautitaan korkeasta laadusta, kuten aitopuisista Kährs-parketeista ja kotimaisista Saari-keittiöistä. Selkeän pohjaratkaisun ansiosta kalustaminen on helppoa. Runsaat säilytystilat ja moderni talotekniikka tekevät arjesta helppoa.

Kaikissa Courtin kodeissa on parveke, suuremmissa jopa kaksi. Kaikki parvekkeet ovat lasitettuja. Suuremmista kodeista löytyy myös sauna ja kaksi kylpyhuonetta. Courtin kodeissa on lattialämmitys, joka mahdollistaa lattiaan asti ylettyvät ikkunat. Osasta asunnoista löytyy koko seinän kokoinen ikkunarakenne – saat kotiisi ylenpalttisesti luonnonvaloa!

Helsingin uusin vanha kaupunginosa

Telakkaranta on se palanen, joka Helsingin keskustasta on vielä puuttunut. Telakkarannassa modernin asumisen edut yhdistyvät luontevasti vanhaan Helsingin telakan ympärille aikojen saatossa muodostuneeseen kaupunginosaan. Samalla satamaa ja merta yhdistävästä entisestä telakka-alueesta syntyy kaupunkilaisten uusi olohuone rantapromenadeineen ja ravintoloineen, kahviloineen ja kivijalkakauppoineen.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja