Sisustusvalinnat

Telakkarannan ensimmäisen kohteen Annexin sisustusmateriaaleista löydät arkkitehtuurin ajattomaan ja omaperäiseen tyyliin sopivia vaihtoehtoja, joista voit rakentaa itsellesi mieluisan kodin.

Kun Skanskan sisustusarkkitehdit ryhtyivät suunnittelemaan Annexin uniikkien kotien sisämateriaaleja, valinnoissa korostuivat tyylin lisäksi laatu ja alkuperä. Ainutlaatuinen arkkitehtuuri suurine ikkunoineen ja näkymineen loivat hyvän lähtökohdan sisustussuunnittelulle. Arkkitehtuurin selkeys ja puhdaslinjaisuus jatkuu myös kodin materiaaleissa. Selkeän pohjan ansiosta kalustaminen on helppoa.

Kauniit, laadukkaat materiaalit
Annexin kotien materiaalit ovat laadukkaita ja arvokkaita. Aidosta puusta valmistetut Kährsin parketit luovat kauniin pohjan kodin värimaailmalle. 1-sauvainen parketti istuu hyvin telakkamiljöön tunnelmaan. Lattialämmitys mahdollistaa lattiaan asti ulottuvat ikkunat.

Puhdaslinjaista suomalaista muotoilua
Toimivassa ja kauniissa Saari-keittiössä tiivistyy vuosikymmenien vankka kokemus suomalaisesta puusepäntaidosta. Laadukkaat materiaalit, viimeistellyt yksityiskohdat ja korkeatasoiset kodinkoneet ilahduttavat käyttäjää joka päivä.

Selaa Annexin sisustusesitettä tästä linkistä!