Helsingin Annex

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uudet tuulet ovat aina puhaltaneet mereltä päin.

Telakkaranta on se palanen, joka Helsingin keskustasta on puuttunut. Alueen historia, vanha telakka-alue ja teollisuus näkyvät karhean kauniissa miljöössä koet uuden ajan asumisen parhaimmillaan: elät upeassa kodissa meren äärellä Helsingin arvostetussa kantakaupungissa, jossa kaikki tarvitsemasi palvelut ovat vain kädenojennuksen päässä. Ensimmäisenä Telakkarannan asuintaloista valmistuu As. Oy Helsingin Annex.

0 / 29 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteTelakkakatu 12, 00150, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Annex

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Annexin jokainen koti on helmi. Arkkitehtuurin selkeys ja arvokkuus jatkuvat myös kodin laadukkaissa materiaaleissa. Kestävät puulattiat luovat kauniin pohjan kodin värimaailmalle. Lattialämmitys mahdollistaa lattiaan asti ulottuvat ikkunat. Selkeän pohjaratkaisun ansiosta kalustaminen on helppoa. Runsaat säilytystilat helpottavat arkea. Kaikissa kodeissa on lasitettu parveke, suurimmissa asunnoissa kaksi. Suuremmista kodeista löytyy myös sauna ja kaksi kylpyhuonetta.

Annexin kodeissa on keskitetty koneellinen tulo–poistoilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä. Tuloilmakoneessa on viilennyspatteri ja lisäksi jokaisessa asunnossa erillinen viilennysyksikkö. Asunnoissa on kuvayhteydellä varustettu ovipuhelinjärjestelmä. 

Helsingin uusin vanha kaupunginosa

Telakkaranta on se palanen, joka Helsingin keskustasta on vielä puuttunut. Telakkarannassa modernin asumisen edut yhdistyvät luontevasti vanhaan Helsingin telakan ympärille aikojen saatossa muodostuneeseen kaupunginosaan. Samalla satamaa ja merta yhdistävästä entisestä telakka-alueesta syntyy kaupunkilaisten uusi olohuone rantapromenadeineen ja ravintoloineen, kahviloineen ja kivijalkakauppoineen.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja