Helsingin Annex

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uudet tuulet ovat aina puhaltaneet mereltä päin.

Telakkaranta on se palanen, joka Helsingin keskustasta on puuttunut. Alueen historia, vanha telakka-alue ja teollisuus näkyvät karhean kauniissa miljöössä koet uuden ajan asumisen parhaimmillaan: elät upeassa kodissa meren äärellä Helsingin arvostetussa kantakaupungissa, jossa kaikki tarvitsemasi palvelut ovat vain kädenojennuksen päässä. Ensimmäisenä Telakkarannan asuintaloista valmistuu As. Oy Helsingin Annex.

2 / 29 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 4h

Pinta-ala50 - 136 m²

Velaton hinta575 700 - 1 688 500 €

OsoiteTelakkakatu 12, 00150, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 30.6.2021 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Annex

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

 

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Annexin jokainen koti on helmi. Arkkitehtuurin selkeys ja arvokkuus jatkuvat myös kodin laadukkaissa materiaaleissa. Kestävät puulattiat luovat kauniin pohjan kodin värimaailmalle. Lattialämmitys mahdollistaa lattiaan asti ulottuvat ikkunat. Selkeän pohjaratkaisun ansiosta kalustaminen on helppoa. Runsaat säilytystilat helpottavat arkea. Kaikissa kodeissa on lasitettu parveke, suurimmissa asunnoissa kaksi. Suuremmista kodeista löytyy myös sauna ja kaksi kylpyhuonetta.

Annexin kodeissa on keskitetty koneellinen tulo–poistoilmanvaihto varustettuna lämmöntalteenotolla ja huoneistokohtaisella säädöllä. Tuloilmakoneessa on viilennyspatteri ja lisäksi jokaisessa asunnossa erillinen viilennysyksikkö. Asunnoissa on kuvayhteydellä varustettu ovipuhelinjärjestelmä. 

Helsingin uusin vanha kaupunginosa

Telakkarannassa koet uuden ajan asumisen parhaimmillaan: elät upeassa kodissa meren äärellä Helsingin arvostetussa kantakaupungissa, jossa kaikki tarvitsemasi palvelut ovat vain kädenojennuksen päässä. Ensimmäisenä Telakkarannan asuintaloista valmistuu As. Oy Helsingin Annex. Tarjolla vielä upeita koteja 49 neliön studioasunnosta hulppeisiin, 136-neliöisiin neljän huoneen koteihin.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja