Asunto E 24

31,5 m², 1h+kt, 2 / 2 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Hurmaava pikkukoti

Toisen kerroksen viehättävä kulmayksiö, joka sijaitsee taloyhtiön rauhallisemmassa päädyssä. Asunto tulvii luonnonvaloa, sillä sen ikkunat avautuvat kahteen suuntaan. Tänne mahtuu sängyn lisäksi mainiosti pieni ruokailuryhmä ja sohva. Säilytystilaa on melkeinpä kokonaisen pitkän seinän verran.

Kylpyhuone on reilun kokoinen, joten siellä on tilaa pesutornillekin. Kylpyhuoneessa on modernit kalusteet ja hyvä valaistus, jotka luovat raikkaan ja viihtyisän ilmeen.

Nauti lasillisesta viiniä tai rentoudu lukemalla hyvää kirjaa parvekkeella, jota ilta-auringon säteet hellivät. Parveke on täydellinen paikka rentoutumiseen ja sieltä avautuu kaunis näkymä ympäröivään viihtyisään ja turvalliseen pientaloalueeseen.

Tämä yksiö on kompakti ja toimiva koti yksin asuvalle tai ensimmäistä omaa kotia etsivälle. Valoisat tilat, kauniit näkymät sekä rauhallinen sijainti tekevät tästä asunnosta ihanteellisen paikan rentoutua ja nauttia omasta rauhasta. Tervetuloa kotiin!

Seuraava esittelyaika

Tiistai 16.4.2024 klo 17.00 - 18.00

Tervetuloa tutustumaan Helsingin Huhtapihan esittelyasuntoon C 12 ja muihin vapaana oleviin koteihin! Esittelemme asuntoja mielellämme muinakin aikoina, joten jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä (p. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi) ja sovi yksityisesittely.

Pinta-ala 31,5 m²
Asuntotyyppi 1h+kt
Kerros 2 / 2
Asunnon numero E 24
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasittamaton
Sauna Ei
Velaton hinta 195 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 69 970 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 125 930 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 539,70 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 995,93 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 234,68 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 7,45 €/m²
Tontinvuokravastike (arvio) 0,00 €/kk Arvioitu kuukausittain maksettava vuokratontin vuokravastike.
Helsingin Huhtapiha
Helsingin Huhtapiha

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Huhtapiha
Osoite Kotinummentie 28a ja 28b, 00730, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 33
Tontti Vuokra

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään