Asunto C 13

74,5 m², 4h+k, 2 / 2 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Ihastuttava toisen kerroksen päätyasunto

Viehättävä 4 h + k -asunto, joka sijaitsee viihtyisällä pientaloalueella. Asunto on täydellinen valinta niille, jotka arvostavat tilaa ja toimivuutta. Vaatehuone ja tilava kylpyhuone helpottavat arjen sujumista.

Keittiö on erillinen ja reilun kokoinen ja siinä on runsaasti säilytys- ja laskutilaa. Keittiö avautuu olohuoneeseen luoden avaran ja viihtyisän ilmapiirin, jossa on mukava nauttia yhdessäolosta perheen ja ystävien kanssa.

Makuuhuoneet sijaitsevat eri päissä olohuonetta, mikä tarjoaa yksityisyyttä ja rauhaa asukkailleen. Toisessa pienemmistä makuuhuoneista on vaatehuone, joka helpottaa vaatteiden säilyttämistä ja pitämistä järjestyksessä. Suurimmassa makuuhuoneessa on seinän mittainen vaatekaapisto.

Tähän läpitalon asuntoon riittää kaunista tunnelmaa luovaa luonnonvaloa koko päivän ajan. Lisäksi asunnossa on parveke, joka avautuu ilta-aurinkoon. Se tarjoaa mukavan paikan rentoutumiseen ja auringonlaskusta nautiskeluun. Päätyasunnon etu on se, että seinänaapurit ovat vain toisella puolella, mikä lisää yksityisyyttä ja rauhaa.

Tule tutustumaan tähän kotiin ja ihastu sen tilavuuteen, käytännöllisyyteen ja kauniisiin maisemiin!

Seuraava esittelyaika

Lauantai 2.3.2024 klo 14.00 - 15.00

Tervetuloa tutustumaan Helsingin Huhtapihan esittelyasuntoon C 12 ja muihin vapaana oleviin koteihin! Esittelemme asuntoja mielellämme muinakin aikoina, joten jos tämä ajankohta ei sovi sinulle, ota yhteyttä (p. 0800 915 100 tai asiakaspalvelu@boklok.fi) ja sovi yksityisesittely.

Pinta-ala 74,5 m²
Asuntotyyppi 4h+k
Kerros 2 / 2
Asunnon numero C 13
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasittamaton
Sauna Ei
Velaton hinta 329 900 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 116 470 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 213 430 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 914,70 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 687,93 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 555,03 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 7,45 €/m²
Tontinvuokravastike (arvio) 0,00 €/kk Arvioitu kuukausittain maksettava vuokratontin vuokravastike.
Helsingin Huhtapiha
Helsingin Huhtapiha

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Huhtapiha
Osoite Kotinummentie 28a ja 28b, 00730, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 33
Tontti Vuokra

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään