Asunto A 01

84,5 m², 3H + KT +S, 1 / 7 kerros

Alustava varaus

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Tilava kulmahuoneisto omalla asuntopihalla

Alimman kerroksen tilava kolmen huoneen koti, jossa on oma asuntopiha. Asunnossa olohuone ja keittotila muodostavat kodin avaran oleskelutilan. Oleskelutilan yhdelle seinälle on sijoitettu keittiökaapistot, joissa on hyvin säilytys- ja laskutilaa. Asunnossa on oma sauna tilavan kylpyhuoneen yhteydessä. Asunnon ikkunat ovat kahteen ilmansuuntaan lounaaseen ja luoteeseen. Asunnon terassi on lounaan suuntaan.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 84,5 m²
Asuntotyyppi 3H + KT +S
Kerros 1 / 7
Asunnon numero A 01
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 490 100 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 147 030 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 343 070 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 243,09 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 485,98 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 414,05 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,90 €/m²
Helsingin Jasmine
Helsingin Jasmine

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Jasmine
Osoite Kutomotie 12 b, 00380, Helsinki
Valmistumisaika (arvio) 8/2020
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B
Asuntoja 27
Tontti Oma
Helsingin Jasmine

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään