Helsingin Jasmine

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uusia koteja, joissa saa elää omannäköistä kaupunkielämää

Luonnonläheinen asuminen yhdistettynä hyviin palveluihin ja kulkuyhteyksiin on oikea kaupunkiasumisen unelma. As. Oy Helsingin Jasmine tarjoaa nyt harvinaisen mahdollisuuden asua nykyaikaisesti lähellä Helsingin kantakaupunkia ja Talin puistoalueiden rentouttavaa rauhaa. Kattavat ulkoilu- ja harrastusmahdollisuudet takaavat sen, että arkesi on täällä juuri sellaista kuin sinä haluat. Toteuta unelmasi nyt – Jasminessa on jäljellä vielä muutama asunto! Voit myös tehdä asunnosta sähköisen varauksen.

1 / 27 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala84 m²

Velaton hinta481 700 €

OsoiteKutomotie 12 b, 00380, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 20.8.2020 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Jasmine

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Kuten kaikissa Skanskan kodeissa, myös Jasminessa arjesta on pyritty tekemään mahdollisimman sujuvaa. Fiksusti suunniteltujen asuntopohjien ansiosta vain mielikuvitus rajoittaa sisustuksen suunnittelua ja kalusteiden järjestelyä ilman ylijääviä hukkaneliöitä. Jasminessa on vapaana vielä pari kolmen huoneen asuntoa. Runsaan tilava 84,5 m² kolmen huoneen koti vastaa hyvin pariskunnan tai pienen perheen toiveita. Jäljellä olevissa kodeissa on oma sauna, mikä on harvinaista herkkua näin lähellä Helsingin kantakaupunkia. Yhteistä taloyhtiön joka kodille on myös avaruus, valoisuus, hyvä suunnittelu – ja se ihana uuden kodin tuntu. Oman yksityiskohtansa Jasminen asuntoihin tekee kylpyhuoneiden ja wc:den sähköinen mukavuuslattialämmitys, jonka ansiosta askeleet tuntuvat aina miellyttävän lämpöisiltä.

Rauhallinen puistoidylli Helsingissä

Tali on osa läntistä Helsinkiä ja kuuluu Pitäjänmäen kaupunginosaan. Muita lähialueita ovat Haaga ja Munkkivuori. Tällä asut rauhallisten, helsinkiläisten rakastamien kaupunkialueiden ympäröimänä. Kävelymatkan päästä löydät monia vehreitä puistoalueita.

Talin alueella on menneen ajan hurmaavaa tunnelmaa. Kaunis, 1600-luvulta peräisin oleva Talin kartano sijaitsee Jasminesta vain kävelymatkan päässä. Kartanon luokse johtaa tunnelmallinen koivukuja ja alueella kasvaa useita jalopuita. Alueelta löydätkin Helsingin paksuimman puun, Talin vanhan rauhoitetun tammen, jota ihaillen on mukava viettää kesäiset eväsretket. Kartanon mailla on myös yksi Suomen vanhimpiin kuuluvista siirtolapuutarhoista. Näin luontorikas ympäristö on kaupunkiasumisessa todellinen harvinaisuus.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Huomasithan jo yhteistilat?

Kutomotie 10 a:n ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat yhteistilat on tarkoitettu kaikkien asukkaiden käyttöön. Tilojen varaaminen käy kätevästi esimerkiksi infotaulun kautta.

Talosaunoja on kolme erikokoisiin tarpeisiin. Isoimpaan tilaussaunaan mahtuu jopa kymmenen henkilöä saunomaan ja vilvoitteluterassista nauttimaan. Tyylikkäästi kalustettu 120 neliön kerhotila on tarkoitettu kaikille asukkaille ja siellä on helppo järjestää askartelukerhoja, tapaamisia ja juhlia lastenkutsuista merkkipäiviin. Kerhotilan hyvin varusteltu keittiö tekee tilaisuuksien järjestämisestä helppoa. Mukavin asia kerhotilassa on se, että asukkaat voivat käyttää sitä vapaaseen yhdessäoloon silloin, kun tilaa ei ole erikseen varattu yksityistilaisuutta varten.

Lämmikepistokkeilla varustettuun, kaksikerroksiseen autohalliin pääset hissillä suoraan kuivin jaloin. Arkeasi helpottaa myös taloyhtiön aulaan tuleva Smartpost-pakettiautomaatti, johon voit tilata ja palauttaa verkkokauppaostoksesi.

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja