Helsingin Jasmine

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Helsingin Jasminessa myytäviä varastoja

As. Oy Helsingin Jasmine on valmistunut lähelle Helsingin kantakaupunkia ja Talin puistoalueita. Jasminen kaikki kodit on myyty.

Mikäli etsit uutta kerrostalokotia Helsingistä, katso sivuiltamme millaisia koteja Ruskeasuolle rakentuu!

0 / 27 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteKutomotie 12 b, 00380, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Jasmine

Asunnot

Jasminen kaikki kodit on myyty. 

Mikäli etsit uutta kerrostalokotia Helsingistä, katso sivuiltamme millaisia koteja Ruskeasuolle rakentuu skanska.fi/mansku162

Rauhallinen puistoidylli Helsingissä

Tali on osa läntistä Helsinkiä ja kuuluu Pitäjänmäen kaupunginosaan. Muita lähialueita ovat Haaga ja Munkkivuori. Tällä asut rauhallisten, helsinkiläisten rakastamien kaupunkialueiden ympäröimänä. Kävelymatkan päästä löydät monia vehreitä puistoalueita.

Talin alueella on menneen ajan hurmaavaa tunnelmaa. Kaunis, 1600-luvulta peräisin oleva Talin kartano sijaitsee Jasminesta vain kävelymatkan päässä. Kartanon luokse johtaa tunnelmallinen koivukuja ja alueella kasvaa useita jalopuita. Alueelta löydätkin Helsingin paksuimman puun, Talin vanhan rauhoitetun tammen, jota ihaillen on mukava viettää kesäiset eväsretket. Kartanon mailla on myös yksi Suomen vanhimpiin kuuluvista siirtolapuutarhoista. Näin luontorikas ympäristö on kaupunkiasumisessa todellinen harvinaisuus.

Tutustu asuinalueeseen tästä ›

Huomasithan jo yhteistilat?

Kutomotie 10 a:n ensimmäisessä kerroksessa sijaitsevat yhteistilat on tarkoitettu kaikkien asukkaiden käyttöön. Tilojen varaaminen käy kätevästi esimerkiksi infotaulun kautta.

Talosaunoja on kolme erikokoisiin tarpeisiin. Isoimpaan tilaussaunaan mahtuu jopa kymmenen henkilöä saunomaan ja vilvoitteluterassista nauttimaan. Tyylikkäästi kalustettu 120 neliön kerhotila on tarkoitettu kaikille asukkaille ja siellä on helppo järjestää askartelukerhoja, tapaamisia ja juhlia lastenkutsuista merkkipäiviin. Kerhotilan hyvin varusteltu keittiö tekee tilaisuuksien järjestämisestä helppoa. Mukavin asia kerhotilassa on se, että asukkaat voivat käyttää sitä vapaaseen yhdessäoloon silloin, kun tilaa ei ole erikseen varattu yksityistilaisuutta varten.

Lämmikepistokkeilla varustettuun, kaksikerroksiseen autohalliin pääset hissillä suoraan kuivin jaloin. Arkeasi helpottaa myös taloyhtiön aulaan tuleva Smartpost-pakettiautomaatti, johon voit tilata ja palauttaa verkkokauppaostoksesi.

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja