Asunto A 30

76,5 m², 3H+KT+S, 6 / 8 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Kuudennen kerroksen kolmio

Asunnon sijoittuminen sisäpihalle aukeavaan kulmaan tekee asunnon muotokielestä uniikin. Ruokailutila ja olohuone muodostavat viihtyisän yhdessäolon tilan, josta on kulku tilavalle lasitetulle parvekkeelle. Keittotila rauhoittuu omaan rauhaansa. Päämakuuhuoneessa on vaatehuone. Arjen toimia helpottavat myös oma sauna sekä erillis-WC. Eteisessä liukuovellinen säilytysjärjestelmä.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Voit myös katsoa 2.6.2020 pidetyn videoesittelyn tallenteena tästä linkistä!

Pinta-ala 76,5 m²
Asuntotyyppi 3H+KT+S
Kerros 6 / 8
Asunnon numero A 30
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 696 200 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 208 860 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 487 340 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 412,15 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 300,94 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 367,20 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,80 €/m²
Helsingin Mansku 162
Helsingin Mansku 162

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Mansku 162
Osoite Mannerheimintie 162, 00300, Helsinki
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 42
Tontti Oma
Helsingin Mansku 162

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankki-tunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään