Asunto A 13

27 m², 1H+KT, 3 / 8 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Kolmannen kerroksen yksiö, jossa suuri parveke

Unelmayksiö, johon koko asunnon levyinen lasitettu parveke tuo lisähuoneen keväästä pitkälle syksyyn. Makuutila rauhoittuu omaan nurkkaansa. Linjakas avokeittiö on toimiva kokonaisuus, joka tekee yhtenäisestä tilasta viihtyisä. Eteisessä löytyy tilaa säästävä liukuovellinen säilytysjärjestelmä.

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Pinta-ala 27 m²
Asuntotyyppi 1H+KT
Kerros 3 / 8
Asunnon numero A 13
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Ei
Velaton hinta 299 000 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 94 880 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 204 120 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 172,63 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 963,74 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 129,60 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,80 €/m²
Helsingin Mansku 162
Helsingin Mansku 162

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Mansku 162
Osoite Mannerheimintie 162, 00300, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 42
Tontti Oma
Helsingin Mansku 162

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään