Helsingin Mansku 162

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Muuttovalmis uusi koti kaupunkinäkymien äärellä

As. Oy Helsingin Mansku 162 on muuttovalmis. Vapaana löytyy 4h+kt+s asunto, sekä kolmannen kerroksen yksiö. Moderni varustelu, näköalat ja perinteikäs tunnelma ovat osana jokapäiväistä elämää. Löytyykö täältä unelmiesi koti?

Kuvakarusellissa tunnelmakuvia esittelyasunnoksi sisustetusta 4h+kt+s asunnosta. Sovi oma esittelyaika myyntimme kanssa ja tule ihastumaan paikan päälle!

1 / 42 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana4h

Pinta-ala85 m²

Velaton hinta744 000 €

OsoiteMannerheimintie 162, 00300, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Mansku 162

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Kahdeksankerroksiseen asuintaloon on valmistunut 42 kotia, joissa on huoneita asuntopohjasta riippuen yhdestä viiteen. Vapaana löytyy vielä yksi läpitalon kolmio sekä yksi kolmannen kerroksen yksiö, jossa on suuri lasitettu länsiparveke.

Asunnoissa on suuret ikkunat, joten kaupungin maisemat ovat osa jokaista päivääsi. Kotien tilava lasitettu parveke aukeaa puistomaisen viihtyisäksi suunnitellun sisäpihan puolelle. Hyvän tilasuunnittelun ansiosta kodit säilyvät toimivina ajasta toiseen. 

 

Tärkeä osa helsinkiläistä historiaa ja asumista

Helsingin iki-ihana pääkatu tunnetaan ympäri Suomen ja se on monelle unelmien kotipaikka, jonne sydän kaipaa vuodesta toiseen – eikä ihmekään, kun läheltä löytyvät kaikki kantakaupungin palvelut ja huvitukset. Vuodet vierivät, mutta Manskun suosio kantaa ajasta toiseen. Täällä elävät vuosikymmenien muistot ja uusia luodaan koko ajan lisää.Tutustu asuinalueeseen tästä ›

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

As.oy Helsingin Mansku 162 on yksi Skanskan uusista, RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Mansku 162:n energiatehokkuus on viritetty huippuunsa esimerkiksi aurinkopaneelien tai maalämmön avulla, ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. 

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja