Helsingin Mansku 162

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Ruskeasuolla rakentaminen alkaa pian, kodit nyt myynnissä!

Osoitteessa Mannerheimintie 162 alkaa pian asumisen uusi aika.

Helsingin hurmaava henki ja menneiden vuosien muistot elävät Mannerheimintiellä ajasta toiseen, niin perinteikkään kadun rakennuksissa kuin asukkaiden tarinoissa. Nyt sinullakin on harvinainen mahdollisuus asua suositulla paikalla avarien kaupunkinäkymien äärellä, kun rakennamme Manskulle aivan uusia asuntoja. As. Oy Helsingin Mansku 162:ssa on 42 kotia, moderni varustelu, näköalat ja perinteikäs tunnelma osana jokapäiväistä elämää. Löytyykö täältä unelmiesi koti? Lue myös lisää kuinka Mansku 162 tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta!


26 / 42 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana2h, 3h, 4h

Pinta-ala53 - 107 m²

Velaton hinta434 600 - 1 155 600 €

OsoiteMannerheimintie 162, 00300, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 28.4.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Mansku 162

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Voit myös katsoa 2.6.2020 pidetyn videoesittelyn tallenteena tästä linkistä!

Asunnot

Kahdeksankerroksiseen asuintaloon rakennetaan 42 kotia, joissa on huoneita asuntopohjasta riippuen yhdestä viiteen.

Nämä kodit ovat pääkadun parhaimmistoa niin näköaloiltaan, suunnittelultaan kuin varusteiltaankin - tarvitsetpa sitten tilaa tarvitsetpa sitten tilaa perheelle tai oman työhuoneen kotiiin, saat nauttia toimivasta arjesta, vehreästä pihapiiristä ja laadukkaasta varustelusta.

Asunnoissa on suuret ikkunat, joten kaupungin maisemat ovat osa jokaista päivääsi. Jokaisessa kodissa on myös tilava lasitettu parveke, joka aukeaa puistomaisen viihtyisäksi suunnitellun sisäpihan puolelle. Alimman kerroksen asunnoissa on parvekkeiden sijaan omat asuntopihat. Makuuhuoneissa on asuntopohjasta riippuen vaatekaapit tai vaatehuone, ja joissakin asunnoissa saunan voi vaihtaa halutessaan vaatehuoneeksi. Toimivan tilasuunnittelun ansiosta kodit säilyvät toimivina ajasta toiseen. 

 

Tärkeä osa helsinkiläistä historiaa ja asumista

Helsingin iki-ihana pääkatu tunnetaan ympäri Suomen ja se on monelle unelmien kotipaikka, jonne sydän kaipaa vuodesta toiseen – eikä ihmekään, kun läheltä löytyvät kaikki kantakaupungin palvelut ja huvitukset. Vuodet vierivät, mutta Manskun suosio kantaa ajasta toiseen. Täällä elävät vuosikymmenien muistot ja uusia luodaan koko ajan lisää.Tutustu asuinalueeseen tästä

Suunniteltu kestävään elämään: RTS-ympäristöluokitus

Mansku 162:ssa arkesi on myös luontoystävällisempää. Ekotehokkaan kotitalon energialuokka on A ja Mansku 162 tavoittelee RTS-ympäristöluokitusta yhtenä ensimmäisistä luokituksen asuinkohteista. Kun ostat uuden asunnon RTS-merkitystä rakennuksesta, voit olla varma siitä, että kotisi on rakennettu ympäristöä arvostaen ja tulevaisuutta ajatellen. 

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja