Helsingin Mansku 162

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Uusi koti avarien kaupunkinäkymien äärellä

Osoitteessa Mannerheimintie 162 alkaa pian asumisen uusi aika.

Ihastu Manskun koteihin ja avariin kaupunkinäkymiin. As. Oy Helsingin Mansku 162 on noussut harjakorkeuteen. Vapaana täällä on vielä muutamia eri kokoisia 4h+kt+s asuntoja ja tilava ylimmän kerroksen kolmio upein näköaloin. Moderni varustelu, näköalat ja perinteikäs tunnelma osana jokapäiväistä elämää. Löytyykö täältä unelmiesi koti?

Kuvakarusellissa tunnelmakuvia esittelyasunnoksi sisustetusta 4h+kt+s asunnosta A08. Sovi oma esittelyaika myyntimme kanssa ja tule ihastumaan paikan päälle!
6 / 42 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h, 4h

Pinta-ala85 - 107 m²

Velaton hinta684 000 - 1 155 600 €

OsoiteMannerheimintie 162, 00300, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 28.4.2022 • Rakenteilla

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Mansku 162

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Kahdeksankerroksiseen asuintaloon rakennetaan 42 kotia, joissa on huoneita asuntopohjasta riippuen yhdestä viiteen. Vapaana löytyy vielä yksi hulppea kolmio ylimmässä kerroksessa sekä muutamia eri kokoisia neljän huoneen ja keittiön asuntoja. 

Täällä asunnoissa on suuret ikkunat, joten kaupungin maisemat ovat osa jokaista päivääsi. Jokaisessa kodissa on tilava lasitettu parveke, joka aukeaa puistomaisen viihtyisäksi suunnitellun sisäpihan puolelle. Alimman kerroksen vapaassa asunnossa on oma asuntopiha. Makuuhuoneissa on asuntopohjasta riippuen vaatekaapit tai vaatehuone, ja joissakin asunnoissa saunan voi vaihtaa halutessaan vaatehuoneeksi. Hyvän tilasuunnittelun ansiosta kodit säilyvät toimivina ajasta toiseen. 

 

Tärkeä osa helsinkiläistä historiaa ja asumista

Helsingin iki-ihana pääkatu tunnetaan ympäri Suomen ja se on monelle unelmien kotipaikka, jonne sydän kaipaa vuodesta toiseen – eikä ihmekään, kun läheltä löytyvät kaikki kantakaupungin palvelut ja huvitukset. Vuodet vierivät, mutta Manskun suosio kantaa ajasta toiseen. Täällä elävät vuosikymmenien muistot ja uusia luodaan koko ajan lisää.Tutustu asuinalueeseen tästä ›

RTS-ympäristöluokitus takaa vastuullisen ja viihtyisän asumisen

As.oy Helsingin Mansku 162 on yksi Skanskan uusista, RTS-ympäristöluokitusta tavoittelevista kohteista. Ympäristöluokitus on todiste siitä, että kohteen kodeissa voi asua huoletta kestävästi ja kustannuksissa säästäen. Sen myötä Mansku 162:n energiatehokkuus on viritetty huippuunsa esimerkiksi aurinkopaneelien tai maalämmön avulla, ja asumisviihtyvyydelle olennaisen sisäilman laatuun on panostettu jo suunnittelu- ja rakennusvaiheessa. 

Lue lisää RTS-ympäristöluokituksesta »

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja