Asunto B 36

82 m², 4H+KT+S, 2 / 4 kerros

Huomaathan, että visualisointikuvat eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja. Kuvat ovat suuntaa antavia ja esimerkkejä tämän kohteen asunnoista.

Neljän huoneen päätyasunto puistonäkymin

Keittiö ja ruokailutila muodostava oman tilan, josta on kulku lasitetulle parvekkeelle. Parveke toimii viihtyisänä lisähuoneena keväästä pitkälle syksyyn.

Päämakuhuoneessa on koko seinän levyinen liukuovellinen säilytysjärjestelmä ja tilaa vaikka työpisteelle tai lukunurkkaukselle. Kaksi pienempää makuuhuonetta sijaitsevat asunnon toisessa päässä.

Eteisessä ulkovaatteet piiloutuvat liukuovellisen säilytysjärjestelmän sisään ja arkeen toimivuutta tuo eteisen erillis-WC. Myös ilmalämpöpumppu on mahdollista asentaa lisätilauksena.

Seuraava esittelyaika

Maanantai 3.4.2023 klo 16.30 - 18.00

Tervetuloa tutustumaan Liekin sisustettuun esittelyasuntoon osoitteeseen Maaherrantie 34 A 7, 00650 Helsinki. Kulku Maaherrantien kautta. Voit myös sopia oman esittelyajan p. 0800 162 162.

Pinta-ala 82 m²
Asuntotyyppi 4H+KT+S
Kerros 2 / 4
Asunnon numero B 36
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 521 400 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 156 420 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 364 980 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 1 276,91 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 2 691,47 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 405,90 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,95 €/m²
Helsingin Kaamos
Helsingin Kaamos

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Kaamos
Osoite Larin Kyöstin polku 4, 00650, Helsinki
Valmistuminen (arvio) 25.1.2024
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka A
Asuntoja 60
Tontti Oma
Helsingin Kaamos

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 1000 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 1000 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.