Helsingin Rakuunanpuisto

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Tavallista tasokkaampaa kaupunkiasumista

Helsingin Rakuunanpuisto on juuri valmistunut arvostettuun Munkkiniemeen, valmiiseen puistomaiseen asuinympäristöön. Täällä pääset nopeasti niin ydinkeskustaan kuin luonnonkin ääreen. Kaunis asuintalo sijaitsee perinteikkäällä alueella ja henkii ajatonta tunnelmaa, mutta kätkee sisäänsä valikoiman upouusia, modernisti varusteltuja koteja. Polveilevan muotonsa ansiosta asuintalon kerroskorkeus vaihtelee seitsemän ja yhdeksän välillä. Ylimmässä kerroksessa on taloyhtiön upea saunaosasto. Ylhäältä löytyy myös asukkaiden yhteinen kerhotila. Ylimmän kerroksen tähti on terassi, jolta aukeavat näkymät Munkkiniemen yli.                                                                                                 

9 / 58 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala80 - 83 m²

Velaton hinta541 200 - 598 200 €

OsoiteHuopalahdentie 19, 00330, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 29.11.2019 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Rakuunanpuisto

Seuraava esittelyaika

Maanantai 27.1.2020
klo 17.00 - 17.45

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

As. Oy Helsingin Rakuunanpuistossa on vapaana muutamia erikokoisia kolmen huoneen koteja. Asuntosuunnittelussa on huomioitu sujuva arki, ajaton tyyli ja avarat näkymät. Kaikissa vapaissa kodeissa on oma sauna ja kylpyhuoneen lisäksi erillis-wc.                                    

Kodin keskipisteessä avautuu keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen avara yhdistelmä. Valoisat näkymät, uuden kodin vaaleat pinnat ja kauniit lautaparketit hivelevät silmää ja inspiroivat sisustamaan. Isoimmissa makuuhuoneissa on tilavat säilytysjärjestelmät. Kodin asuintilat jatkuvat lasitetulle parvekkeelle tai laudoitetulle terassille. Keskeisestä sijainnistaan huolimatta koti on rauhallinen erityisen hyvän äänieristyksen ansiosta.                      

 

Vehreä Munkkiniemi vetää puoleensa

Arvostetussa Munkkiniemessä asut erinomaisten liikenneyhteyksien varrella nauttien palvelujen kirjosta ja monista puistoista. Perinteikkäässä kaupunginosassa Helsinki on parhaimmillaan.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja