Helsingin Rakuunanpuisto

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Tavallista tasokkaampaa kaupunkiasumista

Helsingin Rakuunanpuisto on juuri valmistunut arvostettuun Munkkiniemeen, puistomaiseen asuinympäristöön. Täällä pääset nopeasti niin ydinkeskustaan kuin luonnonkin ääreen. Kaunis asuintalo sijaitsee perinteikkäällä alueella ja henkii ajatonta tunnelmaa, mutta kätkee sisäänsä valikoiman upouusia, modernisti varusteltuja koteja. Polveilevan muotonsa ansiosta asuintalon kerroskorkeus vaihtelee seitsemän ja yhdeksän välillä. Ylimmässä kerroksessa on taloyhtiön upea saunaosasto. Ylhäältä löytyy myös asukkaiden yhteinen kerhotila. Ylimmän kerroksen tähti on terassi, jolta aukeavat näkymät Munkkiniemen yli.                                                                                                 

0 / 58 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

OsoiteHuopalahdentie 19, 00330, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 29.11.2019 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Rakuunanpuisto

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Rakuunanpuistossa on vapaana enää yksi viidennen kerroksen saunallinen kolmio. Asuntosuunnittelussa on huomioitu sujuva arki, ajaton tyyli ja avarat näkymät.                   

Kodin keskipisteessä avautuu keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen avara yhdistelmä. Valoisat näkymät, uuden kodin vaaleat pinnat ja kauniit lautaparketit hivelevät silmää ja inspiroivat sisustamaan. Isoimmassa makuuhuoneessa on tilava säilytysjärjestelmä. Kodin asuintilat jatkuvat lasitetulle parvekkeelle tai laudoitetulle terassille. Keskeisestä sijainnistaan huolimatta koti on rauhallinen erityisen hyvän äänieristyksen ansiosta.   

Alla voit tutustua vapaaseen kotiin videolla. Videon löydät myös asunnon sivulta.              

 

Vehreä Munkkiniemi vetää puoleensa

Arvostetussa Munkkiniemessä asut erinomaisten liikenneyhteyksien varrella nauttien palvelujen kirjosta ja monista puistoista. Perinteikkäässä kaupunginosassa Helsinki on parhaimmillaan.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Tutustu Rakuunanpuston vapaisiin asuntoihin videolla

Ota yhteyttä myyjään

Muita kiinnostavia kohteita

Liittyviä artikkeleja