Helsingin Rakuunanpiha

Huomaathan, että visualisoinnit eivät vastaa kaikkia kohteen huoneistoja.

Ainutlaatuista asumista kantakaupungissa

Munkkiniemi on helsinkiläisten rakastama kaupunginosa raitiovaunumatkan päässä keskustasta. Täällä asut lähellä merta, vehreitä puistoalueita ja palveluita. Nyt sinun ei tarvitse tinkiä asumisen laadusta asuinpaikkaa valitessasi – Helsingin Rakuunanpiha toi valmistuessaan modernin asumisen Munkkiniemeen. Näin hyvää asumista on harvoin tarjolla perinteikkäällä arvoalueella.

2 / 80 vapaata asuntoa

TyyppiKerrostalo

Vapaana3h

Pinta-ala72 m²

Velaton hinta517 900 - 539 600 €

OsoiteHuopalahdentie 19, 00330, Helsinki

TonttiOma

Valmistuminen 17.6.2020 • Muuttovalmis

TaloyhtiöAs. Oy Helsingin Rakuunanpiha

Seuraava esittelyaika

Tällä hetkellä ei ole sovittuja esittelyitä. Ota yhteyttä asuntomyyntiimme ja sovi oma esittely. Huomaathan, että voit varata asunnon myös digitaalisesti verkossa ja rakenteilla olevissa kohteissamme voit tehdä kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Asunnot

Toteuta unelmasi nyt – voit tehdä asunnosta sähköisen varauksen ja halutessasi myös kokonaan digitaalisen asuntokaupan.

Rakuunanpihassa on vapaana eri kerroksissa muutama eri kokoinen kolmen huoneen asunto. Tarvitsetpa sitten tilaa perheelle tai oman työhuoneen kotiin, näistä asuntopohjista saat toimivan kokonaisuuden. Kodin keskipisteenä avautuu keittiön, ruokailutilan ja olohuoneen avara yhdistelmä. Asunnoissa on tilavat säilytysjärjestelmät ja jokaisessa vielä vapaassa kodissa on oma sauna. Kaikissa asunnoissa on myös lasitettu parveke tai laudoitettu terassi. 

Valoisuus, vaaleat pinnat ja kauniit lautaparketit inspiroivat sisustamaan. Uuden asuinrakennuksen houkutteleviin puoliin kuuluu myös hyvä äänieristys – keskeisestä sijainnista huolimatta koti on ihanan rauhallinen. Naapuritalo Rakuunanpuiston ylimmästä kerroksesta löytyvät upea saunaosasto ja asukkaiden yhteinen kerhotila. Sauna ja kerhotila ovat myös Rakuunanpihan asukkaiden käytössä.

Vehreä Munkkiniemi vetää puoleensa

Arvostetussa Munkkiniemessä asut erinomaisten liikenneyhteyksien varrella nauttien palvelujen kirjosta ja monista puistoista. Perinteikkäässä kaupunginosassa Helsinki on parhaimmillaan.

Tutustu asuinalueeseen tästä

Ota yhteyttä myyjään

Liittyviä artikkeleja