Asunto C 51

111 m², 4H+KT+S, 2 / 4 kerros

Tilava perheasunto

Tässä viiden huoneen perheasunnossa riittää tilaa yhteiselle oleskelulle ja omalle rauhalle. Keittotila rajautuu oleskelutilasta kätevällä saarekkeella. Keittotilassa on runsaasti kaappi- ja laskutilaa. Tässä kodissa on vakiovarusteena induktiokeittotaso. Kylpyhuoneen yhteydessä on oma sauna. Asunnon ikkunat ovat pohjoiseen ja etelään. Asunnon pohjoispuolella näkymät ovat rauhalliseen metsikköön. Etelän suuntaan aukeaa koko huoneiston levyinen parveke.

Tämän asunnon osalta tontin osuus on lunastettu.

Seuraava esittelyaika

Sunnuntai 31.10.2021 klo 14.00 - 15.00

Tervetuloa asuntoesittelyyn Fannyyn os. Taidemaalarinkatu 8, 00430 Helsinki. Paikalla asuntomyyjät Eila Paani p. 040 702 2691 ja Jukka Soininen p. 050 467 3883. Voit myös sopia oman esittelyaikasi p. 0800 162 162.

Pinta-ala 111 m²
Asuntotyyppi 4H+KT+S
Kerros 2 / 4
Asunnon numero C 51
Osakkeen tyyppi Asunto
Parveke Tavallinen, lasitettu
Sauna Kyllä
Velaton hinta 513 800 € Myyntihinta ja myytävän huoneiston osuus yhtiön lainoista.
Myyntihinta 179 690 € Maksetaan kauppakirjan allekirjoituksen jälkeen.
Yhtiölaina 334 110 € Huoneistoon kohdistuva osuus yhtiön lainoista.
Pääomavastike lyhennysvapaan aikana (arvio) 233,88 €/kk Lyhennysvapaan ajan jälkeen pääomavastike sisältää koron lisäksi myös lainan lyhennykset, eli vastikkeen määrä kasvaa. Lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Pääomavastike lyhennysvapaan jälkeen (arvio) 1 528,79 €/kk Lyhennysvapaan keston ja lisätiedot löydät myyntihinnastosta.
Hoitovastike (arvio) 455,10 €/kk
Hoitovastike / m² (arvio) 4,10 €/m²
Helsingin Fanny
Helsingin Fanny

Taloyhtiö

Nimi As. Oy Helsingin Fanny
Osoite Taidemaalarinkatu 8, 00430, Helsinki
Valmistuminen Muuttovalmis
Rakennustyyppi Kerrostalo
Energialuokka B2007
Asuntoja 60
Tontti Valinnainen vuokra
Helsingin Fanny

Näin ostat asunnon

Jos harkitset asunnon ostamista ota yhteyttä myyjiimme. Heiltä saat lisätietoja ja he osaavat vastata kysymyksiisi. Kaupan voit tehdä yhdessä myyjän kanssa tai itse verkossa.

Varaa asunto itsellesi

Voit varata asunnon itsellesi rakenteilla olevista kohteista viideksi (5) päiväksi maksamalla 500 €:n varausmaksun. Varaus ei sido sinua tekemään asuntokauppaa. Voit ostaa varaamasi asunnon sähköisen asuntokaupan kautta tai ottamalla yhteyttä omaan Skanska asuntomyyjääsi, hänen yhteystiedonsa löydät varausvahvistuksesta.

Huomaathan, että voit varata asunnon ennakkomarkkinoinnissa olevista kohteista olemalla yhteydessä Skanskan asuntomyyntiin. Voit varata asunnon myös rakenteilla olevista kohteista ottamalla yhteyttä asuntomyyntiimme.

Jos päätät että et haluakaan asuntoa, saat varausmaksusi takaisin kokonaisuudessaan pyytämällä myyjää peruuttamaan varauksesi. 

Näin ostat asunnon itse verkossa

  1. Varaa asunto maksamalla 500 €:n varausmaksu.
  2. Pohdi rauhassa ja tutustu huolellisesti asunnon tietoihin ja myyntiasiakirjoihin. Tutustu “Uuden asunnon ostajan oppaaseen”. Jos sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä omaan myyjääsi.
  3. Kun päätät ostaa, anna tarkat tietosi kauppakirjoihin. Allekirjoita kauppakirja verkkopankkitunnuksillasi ja maksa ensimmäinen maksuerä.
  4. Kun kohde vamistuu, maksa toinen maksuerä ja muuta sisään.

Ota yhteyttä myyjään